Aktywne Wpisy

PanNieznanypl +174
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet

b_oski +122
Uważam, że wary-obciągary są ostatecznym dowodem na to, że #rozowepaski nie "upiększają" się dla #niebieskiepaski, tylko dla innych różowych.
Dla mnie takie pontony to chyba jeszcze większy turnoff niż tatuaże.
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #uroda
I one mają prawa wyborcze...
Dla mnie takie pontony to chyba jeszcze większy turnoff niż tatuaże.
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #uroda
I one mają prawa wyborcze...
źródło: wo
Pobierz

Sam mam psa i nie wyobrażam sobie nie mieć kontroli nad tym co robi.
Bydło
#psy
Komentarz usunięty przez autora
@hashus: no, jeszcze za to płacą xD
źródło: comment_1653642523TO4uo2qwYcmfzPrk2ILok7.jpg
PobierzKiedyś rzucił sie na mnie wilczór i typ co go wyprowadzał próbował zwalać wine na mnie, bo nagle zacząłem
Pies ma mieć zaspokojone psie potrzeby i być wychowany do życia w społeczeństwie. Czy mieszka na 40 metrach czy 200 to bez różnicy
@Kordianyt: i skąd mam niby kurna wiedzieć, że akurat twoja parówka jest wychowana a 100 innych psów nie jest?
@ShooleR: jak jest ryzyko, że przypadkiem, bezwiednie komuś zajebiesz z garści na ulicy, to tak.
Mówisz to tak jak byś stwierdzał że masz 100% pewność że nic z tym nie zrobiłem.
Powiem tak, ta sytuacja już się więcej nie powtórzyła z tym panem :)
No chyba nie możesz tego podważyć. To są dwie identyczne sytuacje i w bloku ewidentne posiadania jakichkolwiek zwierząt wg mnie powinna być zakazana.