Aktywne Wpisy

Fosfofruktokinaza +123
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
źródło: IMG_5307
Pobierz
JaZestarym +116
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Sam mam psa i nie wyobrażam sobie nie mieć kontroli nad tym co robi.
Bydło
#psy
Mam psa ze schroniska który ma napady leku i szału gdy tylko jakiś obcy pies się zbliży, dosłownie wydaje dźwięki jak byłby rozrywany ale takiemu idiocie któremu nawet jak się powie aby wołał psa i się nie zbliżał to
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale widzę ze w Polsce dalej jak
źródło: comment_1653641378mfn7RcYBZRDOBCDS6viIef.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@paramyksowiroza: W twoim przypadku to ewidentnie zwierzę góruje inteligencją
@paramyksowiroza: tylko potem nie płacz jak ci pies zje kiełbasę z trutką albo z żyletką
K---a zlot ludzi, którzy zwierzęta widzą tylko na tiktoku czwczenow XD
@paramyksowiroza: co za kretyński argument XD
analogicznie:
umiem obchodzić się z bronią, dlatego chodzę po ulicy z odbezpieczonym, załadowanym pistoletem w garści i sobie nim wymachuję XD
źródło: comment_1653642229R68IPV4emUXAOHFFUZEqkz.jpg
Pobierz