Aktywne Wpisy

orgin246 +10
Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry

Soothsayer +136
Tak się kończy jak się na auto chucha i dmucha, jak ja kupiłem pierwsze auto (przypominam, nowe z salonu, powtarzam nowe) to prewencyjnie co tydzień tarłem felgami o krawężnik podczas równoległego i dla pewności jeszcze p-------------m raz w krawężnik jadąc 40 bo nie trafiłem w ulicę,.dzięki temu nie musiałem się martwić że jakieś losowe nieszczęście spotka moje auto jakąś wgniotka c--j wie skąd bo ja już zadbałem o to sam żeby troszku

#rustlang #programowanie #humorinformatykow
źródło: comment_1653568115y6HPjP0xazGzWhpT8PutaV.jpg
Pobierzźródło: comment_1653580811mYKV0fyB6T2u1QBLjoouO4.jpg
PobierzBo brakuje bibliotek a nie mamy czasu pisać wszystkiego samemu ( ͡° ͜ʖ ͡°) (ani poprawiać kolejnej niedziałającej i nieutrzymywanej już wersji z crates.io). Zabawka fajna, hype nawet w dużym stopniu uzasadniony może, ale póki co rok Rusta jest tak odległy jak rok Linuksa ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Zależy czego się
@NewEpisode: to dane z 2016 roku?
@sorek: ale że jak nie pozwala? Rust ma wskaźniki, nawet składnia jest podobna do C.
To jest legalny kod Rust:
let my_num: i32 = 10;let my_num_ptr: *const i32 = &my_num;
Co do hype'u to zdecydowanie jest "to the moon" jeśli liczba programistów wzrosła 4x w ciągu ostatniego roku i obecnie jest szacowana na 2,2 mln. To jest ten sam rząd wielkości co Kotlin (który jest o wiele dłużej) i tylko 7x mniej niż