Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +60
Czas na późnosobotnią listę obecności tagu świętego, a cierpiętnego, w pustce samotności pogrążonego. Jesteś, zapisz się..
#przegryw
#przegryw
Czy to prawda, że ryży po kryjomu sprowadza już małe transze lekarzy i inżynierów do PL? Takie chodzą słuchy, że przetrzymuje ich w obiektach wojskowych.
Obawiam się, że ryży może przyjąć taktykę, że będzie oficjalnie mówił wyborcom, że nie sprowadza ich do Polski, a jednocześnie po kryjomu będzie przemycał aptekarskie ilości i liczył na efekt, że Polacy stopniowo się oswoją i nagle obudzimy się w drugiej Francji.
#imigranci #belazlewactwa #bekazpisu #bekazpodludzi #
Obawiam się, że ryży może przyjąć taktykę, że będzie oficjalnie mówił wyborcom, że nie sprowadza ich do Polski, a jednocześnie po kryjomu będzie przemycał aptekarskie ilości i liczył na efekt, że Polacy stopniowo się oswoją i nagle obudzimy się w drugiej Francji.
#imigranci #belazlewactwa #bekazpisu #bekazpodludzi #
A tymczasem za bardzo "udany" polski nieład,i rozwalenie systemu księgowego ,dali sobie pokaźne premie.....dalej siedźmy na dupie,bo na pewno rząd coś zrobi w Naszej sprawie.... Ciekawe że jak trzeba było bronić amerykańskiego korpo (TVN) albo wściekłych macic to na ulicy było mnóstwo ludzi a teraz cisza...
#nieruchomosci #kryzys #bekazpisu #wlasnafirma #kredythipoteczny #kredyt #protest
@Viado: Powiedz mi w którym miejscu protestujesz to dołącze.
@Viado: Podpowiem, że elementem dojścia do obecnego syfu jest rozwalenie przez PiS sądów, dużej części mediów i normalizacja wyjebonga na prawa ludzi do różnych rzeczy (w tym: aborcji).
@Viado: A co mam wyjść na ulice? A co jak ktoś przez prostest się spóźni do pracy HMMM? Albo jeszcze w tłumie ktoś krzyknie #!$%@?Ć to nawet jakbym popierał to po takim krzyku już nie
@KochanekAdmina: Właśnie to.
Jeszcze jakiś gej przyjdzie, albo jeszcze gorze - feministka! I co, z takimi mam protestować? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Viado: sam niedawno mówiłeś, że mogło być ZNACZNIE GORZEJ ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak więc Twój zmyślony kolega nie ma co płakać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Brak wyraźnego lidera, który byłby w stanie przekuć te prostesty w realną zmianę. Ponadto pis i tak juz zepchnal gospodarke i stosunki spoleczne w przepaść. Protesty, teraz nic już nie zmienią.
Idealistom proponuje walczyć o Polskę i jej odbudowę, realistom emigrację.
Konfederacja to taki sam