Aktywne Wpisy

vieniasn +18
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

#procesdeppa
źródło: comment_1653420655jnN71Ocj3hwb8X3MlQpUDT.jpg
Pobierz@DexterFromLab: ale nie zobaczysz, bo podobno bardzo źle się z Johnnym pracowało przy ostatniej części i nie za bardzo chcą go z powrotem (po części zrozumiałe, po części problemy z Amber pewnie się do tego przyczyniły, ale nie znam za bardzo historii ich związku żeby to powiązać czasowo) + Johnny sam podczas procesu powiedział, że nie zamierza wracać do
Depp ma szanse na wygraną równie duże jak to że luna w końcu odbije z dna xD
Komentarz usunięty przez autora
@DexterFromLab: czy ja wiem... po ostatniej części jakoś niespecjalnie mam ochotę na więcej. Chyba już zabrakło świeżości całej serii - zresztą to już było w okolicach 3/4 części, gdzie człowiek w zasadzie nie pamięta o co w której chodziło.
@Jamniki2: Generalnie cała część była dość groteskowa, przygody naciągane a Bardem zachrypiale ryczący "Szparroww" szybko stał się nudny ( ͡° ʖ̯ ͡°)