Wpis z mikrobloga

Baba z Tindera wydawała się spoko, gadamy sobie. Miała też w opisie, że szuka partnera na jakieś wesele koleżanki w połowie czerwca. No dobra, co mi to przeszkadza w sumie, napisałem, że mogę. Tym bardziej, że fajnie nam się pisało. Po kilku dniach postanowiliśmy się spotkać na drinka. I tak sobie gadamy i tak dalej, w końcu zszedł temat na to wesele. Mówiła, że pewnie weźmie sobie niebieską sukienkę, to fajnie jakbym miał niebieski krawat. Luz, jeszcze do dogadania i nie ma problemu przecież. A ona w pewnym momencie spytała, ile chcę dać młodym w kopercie jako prezent. Ja trochę w szoku i pytam o co chodzi i jak to ja mam płacić za cokolwiek. A ona, że przecież jak się idzie na wesela to facet płaci xDDDDDDDDDDDD
Powiedziałem jej, że jak ona sobie to wyobraża, skoro to nie moje wesele i nie znam tam nikogo przecież xD Zrobiła jakąś dziwną minę, pożegnaliśmy się i zanim zdążyłem wrócić do domu to już usunęła parę. Chyba nie pójdę na wesele wtedy xd

#tinder #logikarozowychpaskow #p0lka #blackpill #przegryw
  • 72
ale to jest złoty pomysł! Jesteś sobie julkom, i razem z 30 innymi julkami- koleżankami wynajmujecie jakąś sale za grosze, organizujecie fejk wesele z fejkową parą młodą

@Plp_: tylko jak pominąć uroczystość w kościele lub urzędzie stanu cywilnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
@package0x01: a to problem przebrać jakąś typiarkę w łańcuch i urzędnicze łachy z wypożyczelni, dać jej jakiś długopis i grubą książkę z przepisami kasi cichopek? XD

albo prościej powie się że kameralny ślub już był w obecności samej rodziny w urzędzie stanu cywilnego, a tu się robi huczne, imprezowe wesele tylko dla znajomych ( ͡° ͜ʖ ͡°) i cyk, za jednym zamachem masz też wyjaśniony brak obecności
red flag, jak baba tak mówi to musi być bait. Żadna osoba ze smysłem #!$%@? estetycznym nie wystrzeli z tak absurdalną propozycją xD

@iAmTS: a co jest w tym nie tak? Jak byłem ze swoją różową na kilku weselach to też dobierałem krawat pod jej sukienkę bo podobno tak sie robi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@fanmarcinamillera: Ajj ja bym się zgodził i jeszcze strzelił mowę, ze nie no to trzeba z tysiaka minimum dać. Potem bym kupił dużą kopertę, pięknie ozdobił własnoręcznie kwiatuszki, motylki, gołąb pokoju, brokat i kokardka. I zloty napis, ze to od niej od serduszka. A do tej koperty bym napchał 10 papierków z napisem "talon na balon" i heja niech wręcza xD