Wpis z mikrobloga

Zostaliśmy pobici i okradnieci 3vs20 przez kiboli wracających z meczu bo nie podobał im się nasz wygląd. Po zadzwonieniu na policję przyslali aż dwóch bagietmajstrow, którzy nam powiedzieli ze w sumie to #!$%@? mogą zrobić, aresztować ich nie mogą bo dowodów nie ma i to słowo przeciwko słowu. Spisali kibolstwo, sprawdzili kamery I stwierdzili ze nic nie widać bo za mała jakość i ciężko powiedzieć. Kolejny sukces polskiej policji. #szczecin #policja #zalesie #patologiazmiasta
  • 186
awet u nas w Polsce C kibole zauważyli, że mamy 21 wiek i niezainteresowanych się nie rusza?

@KrzaczekPl: czego oczekujesz od patologi. u mnie na osiedlu potrafili wbić komuś na chatę aby pobić typa, czy okradanie swoich, tzw kradzież rozbójnicza.
@zzyciemsiepojednaj: to wyjezdzaj zagranice jak podniecasz sie takimi farmazonami na smiesznych portalach :D w niemczech jak tir wjezdza w tlum ludzi w centrum albo komus #!$%@?ą łeb czy czesc miasta wydzielona jest jako no-go zone dla bialasow to wszystko spoko, tam masz wieksze checi do zycia i bardziej rozwinieta cywilizacje

zawsze rozpierda mnie takie stękanie, przewaznie od ludzi ktorzy w dupie byli gowno widzieli ale stekanie narodowa cecha
@KrzaczekPl: to chyba zależy jaki sport. Piłki nożnej nigdy nie lubiłem, ale wielokrotnie byłem w Rzeszowie na meczach wyjazdowych AZSu Olsztyn w siatkówkę.

Szedłem normalnie w koszulce klubowej AZSu Olsztyn, normalnie gadałem sobie z kibicami Resovii i sami pozytywni ludzie
Niektórzy nawet życzyli bezpiecznego powrotu do Olsztyna.
@rtgdgdrttdgcxgstrgdxxgst: Typie, to są dane sprzed 10 lat. Polecam artykuł np. sprzed 3 lat, zgodnie z którym jesteśmy na 3. miejscu w Europie pod katem liczby prawników z uprawnieniami na 100k mieszkańców. Od tamtej pory pewnie jeszcze się poprawiło.

https://www.prawo.pl/prawnicy-sady/radcy-prawni-o-konkurencji-na-rynku-prawniczym,489770.html

W ostatnich 10 latach liczba radców prawnych i adwokatów wzrosła dwukrotnie, a Polska - jeśli chodzi i prawników z uprawnieniami na 100 tys. mieszkańców jest w europejskiej czołówce - z liczbą
@czuczer: no ba xd.

nie no zawsze mnie rozbraja tendencja tutaj do lykania takich jakis historyjek z dupy po same bile, ktos cos wrzuci, nie napisze nic wiecej, setki/czasem tysiace osob paluje sie jakas sytuacja, pozniej ci sami ludzie pieprza ze "za duzo publicznej telewizji" ( ͡° ͜ʖ ͡°)