Aktywne Wpisy
wjkp +1085
WIeczór przed dniem wolnym jest lepszy niż sam dzień wolny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#piatekpiateczekpiatunio #niedzielawieczur #chwalesie #gry #jedzenie #wykop30plus
#piatekpiateczekpiatunio #niedzielawieczur #chwalesie #gry #jedzenie #wykop30plus

krucjan +119
Spróbowałem zjeść 20 pasztecików szczecińskich na raz (。◕‿‿◕。)
Zapraszam do obejrzenia mojej próby i ile mi się udało, najlepiej z czymś do jedzenia pod ręką (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dodam jeszcze, że bardzo ciężko się to udało, dzisiaj cały dzień na kiblu i non stop mi się odbija tym tłustym ciastem drożdżowym, nie polecam ( ͡° ʖ̯ ͡
Zapraszam do obejrzenia mojej próby i ile mi się udało, najlepiej z czymś do jedzenia pod ręką (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dodam jeszcze, że bardzo ciężko się to udało, dzisiaj cały dzień na kiblu i non stop mi się odbija tym tłustym ciastem drożdżowym, nie polecam ( ͡° ʖ̯ ͡

Po przegranej potyczce z Ryszardem, przyszedł czas na dogrywkę, czyli zezłomowanie przez dziennikarkę Faktu XD
To nie był miły wieczór dla Sławomirka
Źródło - https://twitter.com/gromotapl/status/1703012996702671086?t=ejboJ-pbDsH-3u-qY1zFPQ&s=19
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Olał bezczelnie dziennikarkę najpopularniejszego, polskiego dziennika, mimo, że wcześniej mówił ze sceny, że media go ignorują.
Dziennikarka mu to wytknęła, Sławuś #!$%@?ł z podkulonym ogonem
Status Memcena - #!$%@?.
Pozdrawiam,
Z automatu linki do manipulatora gromoty i koroluka powinny być traktowane jak te o chipach w szczepionkach.
Wskaż manipulację.
To czlowiek opłacony z ratusza Trzaskowskiego którego jedynym celem na wykopie było manipulowanie treściami gdzie między innymi oskarżył jakiegoś gościa z Norwegii o bycie nazistą albo o podanie danych osobowych kolesia który nic złego nie zrobił.
Typową praktyką tego manipulatora i kłamcy było robienie znaleziska "Braun sika do nocnika" i wrzucanie wyciętej wypowiedzi bez kontekstu kiedy ona padła.
Ależ ja doskonale znam Gromotę i możesz być pewny, że to nie jest moje pierwsze konto.
Poproszę raz jeszcze - wskaż manipulację w tym materiale.
@xDawidMx: #!$%@?, a ja tu za darmo się produkuje, wiesz może jak się zgłosić do tego programu i zarabiać miliony na robieniu polityki na wykopie?
Standard do rozponania tego manipulatora to nadmierna fiksacja Memcenem czy Brązowym.
Podejrzewam, ze nawet se wziął stare konto Jaruska lub mu chłop sprzedał konto do agitki politycznej.
Dokładnie tak samo jak dziennikarze w Sejmie się wpie*dalaja posłom między innymi jak idą na komisje czy wypełniając inne obowiązki.
@vulfpeck: wróciłem tu żeby zobaczyć czy wskazał i standardowo pryszczaty konfiarz nie potrafi wskazać manipulacji XD
Jak TVNowcu łapią pisowców "w locie" to spoko?
Jeżeli jesteś zainteresowany to mogę Ci podesłać linka do ofert pracy w agencjach zajmujących się takimi rzeczami. Tylko musisz pamiętać, że tam też masz targety jak na produkcji więc #!$%@? często 8/12h na 100%