Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@loczyn: tego nie sugerowałem żeby opierać się na tym

raz na jakiś czas można. jakaś jazda samochodem, szlaki górskie, wędrówki, długo poza domem, i brak restauracji, szybkie śniadanie - myśle że do takich rzeczy nadaje się huel i jest lepszy niż owsianka
@depcioo: Huel mi nie smakuje. Od kilku lat moje śniadania do Joylent (podobny proszek, lepszy) zmieszany z białkiem. 1.Wstaję,
2. idę do kuchni,
3. odmierzam 2 miarki jednego proszku
4. Odmierzam 1 miarkę drugiego proszku
5. zalewam wodą z kranu,
5. mieszkam widelcem.
6. Wypijam
7.....
8. Profit

I zbilansowane śniadanie 400kcal #!$%@? w 3 minuty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@depcioo: Nie pisze się takich rzeczy. Nigdy nie wiesz, czy nie pójdzie afera na socialach (a na pewno na wykopie) i czy ludzie nie zaczną masowo cancellować marki. Przed pisaniem każdego komentarzach trzeba się zastanowić, bo kilka sekund może zaowocować wielką inbą stratami + jak się rozniesie sytuacja w środowisku, może być problem ze znalezieniem nowej pracy
@depcioo: widze w komentarzach wykopki serio mysla ze to gówno zastapi normalny posilek XD to ze bialko w proszku ma 30g i tyle samo ma jajecznica lub kotlet to nie znaczy ze oba te posilki sa identyczne xD w normalnym jedzeniu masz witaminy, mineraly i inne rzeczy które potrzebuje organizm.
Mi się wydaje, że ludzie ich ostro hejtują (pewnie za reklamy), piszą im tak codziennie i widocznie ktoś nie wytrzymał.

@To_ja_moze_pozamiatam: nie, oni oficjalnie mówią, że to ich sposób komunikacji i takie coś #!$%@?ą od początku. A spróbuj ich skrytykować lub powiedzieć, że ci nie smakowało, to cię nazwą trolem z konkurencji. XD