Aktywne Wpisy
LewCyzud +46
Patus uderzył patusiare, natomiast z racji tego, że osoba uderzona jest penisoujemna to aktywował się jeden z najsilniejszych P0lackich genów(poza genem zakoli) czyli gen kukoldztwa XD i jeszcze to pisanie o przekroczeniu kolejnej granicy w patostrimach XD bo wcale Małysz nie został zbutelkowany niemal na śmierć.
#kawiaq #famemma
#kawiaq #famemma
dam115 +10
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
I zamiast coś normalnego wsuwamy jakiś proszek?
Wy tak żyjecie xD ?
Dark chocolate: sugar, cocoa butter, cocoa liquor, and (sometimes) vanilla
Milk chocolate: sugar, cocoa butter, cocoa liquor, milk or milk powder, and vanilla
White chocolate: sugar, cocoa butter, milk or milk powder, and vanilla
Ten artykuł pisał twórca Soylentu, w sumie tę stronę, do której dałem link z przepisem też napisał on xD
Za jakieś 2 miesiące zrobię sobie badania, pójdę z tym do dietetyka, zrobię AMA i opiszę wszystko na wykopie O ILE DOŻYJĘ
btw krótki teścik
Czym różni się makaron pełnoziarsty od zwykłego makaronu? Podaj mi różnice w makro i w czym to jest zdrowsze xd
To samo pytanie dotyczące indyka
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym makaron pełnoziarnisty ma niższy indeks glikemiczny więc cukier tak nie skacze
Hmm, jeszcze co do tego co napisałeś wyżej, wiesz jak jest oddzielane białko? To nie jest jakies hm niezdrowe
i patrz masz dużo badań na temat na przykład zagęszczaczy, gumy ksantanowej mozesz spozyc 900mg dziennie, w takim huelu jest tego sporo mniej, u mnie na 3300kcal jest 500mg (+ trochę w białku bo jest instantyzowane)
Po drugie marketing huel to jest takie gówno że ja #!$%@?. Na początku jak zobaczyłem
A nie 8zl?