Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mszto: sapioseksualna - nie masz hajsu i mieszkania to nara
Potem nerwus, ale wyjaśnione, że ma prawo, bo to reakcja obronna
Cięty język - uprzedzałam
Jestem charakterna, jak to zniesiesz, to pogadamy
Borderka
Woli romantyków, ale z
  • Odpowiedz
@lord_xenu: a to nie wiedziałem, że wszyscy ją znają i mają aż tyle potwierdzonych informacji, których wcale sobie nie wymyślili na podstawie profilu xD Laska pewnie koloryzuje przy takiej ilości zaburzeń i sra wyżej niż dupe ma, ale tutaj wcale nie jest lepiej tylko w drugą stronę xD
  • Odpowiedz
@mszto: powiec jej wes spiedaaj. a post scitum powiem ze dlatego wlasnie nigdy nie dalem lajka zadnej dupie na facebooku, ale to pzenigdy chyba ze juz ja uchalem to tak, ale nigdy zeby sie pzypodobac albo cos, wlasnie takie zeczy leza u podstaw, spemiage co wyscie uczynili z ta kaina..? nie dziala mi klawiatua jak cos
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@spidero: jeśli jest ładna to się znajdą na taką desperaci. Może nawet nie desperaci, po prostu niektórzy takie lubią. Tak jak ona traktuje faceta jako skarbonkę to są faceci dla których kobieta ma tylko ładnie wyglądać i się dobrze r----ć. Reszta jest dla nich w zasadzie nie istotna bo spełniają się czymś innym i nie potrzebują od kobiety więcej. Zapewniam Cię, że jak już będzie miała 40 lat to będzie
  • Odpowiedz
gdy za 10-15 lat skończy się zainteresowanie

@skitarii: panie, jak ona ma 24 to góra za 2-3 lata będzie się zaczynało odstawianie na boczny tor, bo po co masz b----ć starą 28 latke jak do łóżka same pchają ci sie 17.
  • Odpowiedz
@mszto: Dlatego wlasnie, ze to gowno zwane tinderem niszczy świat i powinno być odgórlnie kontrolowane, bo ma zbyt duży wpływ na społeczeństwo

Juz pomijam fakt, ze rozpieszczanie bab, to wina pieprzynych usługujących spermiarzy.

Ale jakby nie było tych apek, to byłoby łatwiej kogoś poderwać w realu, kto nie wie ze moze sobie przebierać
  • Odpowiedz
@mszto: Trzeba było napisać coś w stylu tik tok tik tok, słyszysz jak zegar tyka? Jak zadzwoni alarm i brutalnie cię wybudzi to będzie już za późno bo twój czas przeminie.

I tyle. Olać.
  • Odpowiedz
@mszto: prawde napisała, taki jest #blackpill niestety. jak gowno co masz w posiadaniu i nie jesteś z wyglądu serio atrakcyjny to mozesz sie sam w c---a pocalowac. mozna zrzucać wine na zepsucie świata ale to nie pomoże, jak nie zaczniesz sie gimnastykować jak małpa na drucie żeby je zadowolić no to trudno, nikogo nie bedziesz obchodzic
  • Odpowiedz
@mszto: najbardziej mnie bawi jakie ona ma ego mówiąc że może mieć każdego i się za nią uganiają.

Dla mnie szlauf niczym się nie różni nastawieniem od dziwki. Zasada działania przecież taka sama na dobrą sprawę.
  • Odpowiedz