Wpis z mikrobloga

Moje top 25:
18.Islandia
https://youtu.be/G71c48O3j-s
Lubię tę piosenkę. Troche niskie miejsce, ale ogólnie poziom w tym roku był naprawdę wysoki. Przyjemne do posłuchania, choć klimat eurowizyjny chyba średnio jej sprzyjał. Do tego trzeba mieć nastrój, bo inaczej jest dosyć obojętne. Daleko od bycia moim faworytem, ale doceniam
#eurowizja #islandia
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wypopkowicz: Ja to lubię, przyjemna, nastrojowa piosenka, no ale też nie mam zbyt wysoko ( ʖ̯) do finału przeszły z ostatniego miejsca, lekko wsparte przez jurorów, więc miejsce zajęte w finale nie jest szczególnie zaskakujące.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Wypopkowicz: ja lubię. Wysłałem nawet smska. Alebi tak najbardziej z tej Eurowizji zapamiętam Portugalię z saudade, saudade. Już mam ❤ na playliście spotify i będzie słuchane często przez jakis czas
  • Odpowiedz
@Wypopkowicz: w ostatniej chwili na nie zagłosowałam, bo nie mogłam się powstrzymać, taka sympatyczna nuta, od której robi się ciepło w sercu, na pewno będę do niej wracać ( ʖ̯)szkoda że ostatecznie żaden punkcik od Polski nie poleciał :( (zwłaszcza, że do tej pory polska widownia zawsze wspierała Islandczyków). Z minusów to staging był słabszy niż podczas islandzkich preselekcji (praca kamer czy choćby
  • Odpowiedz