Nikomu tak nie współczuję jak Wykopowiczom którzy którzy dalej wierzą w mityczną miłość, wierzą że gdy znajdą kobietę ich życie się odmieni itp pierdoły... Dziewczynę zawszę znajdziesz bo z roku na rok po prostu będziesz obniżać standardy xD, gdy masz 20 lat grubsza/puszysta dziewczyna jest odpychająca ale gdy już jesteś bliżej 30ki będąc singlem to ta dziewczyna może wydawać się już ok gdyż... patrzysz na inne plusy xD. To tak jak z samochodem i nowym komputerem czym jesteś biedniejszy tym gorszy sprzęt wydaje się spoko i widzisz w nim plusy...
A co stanie się gdy już znajdziesz dziewczynę gdy miałeś problemy z kobietami? W 99% zawszę to samo, zmienisz się w ultra pantofla będziesz dbać starać się bo hurr...durr... zawszę o tym marzyłeś i masz wymarzoną kobietę. A dziewczyna? Jeśli wyczuje że to ona jest bardziej atrakcyjną stroną w tym związku/ jest dla ciebie najważniejsza to jesteś w dupie bo nie będzie cię szanować. Sam jeszcze niedawno byłem w związku z naprawdę fajną atrakcyjną dziewczyną/ studiująca z prawkiem i autem która miała być inna niż wszystkie będąc średnio atrakcyjnym gościem i jaki wynik...? Z zewnątrz wygryw bo masz fajną dziewczynę a w związku dziewczyna totalnie mnie nie szanowała, choćbyś stanął na głowie nie dało się tego odratować, dziewczyna wiedziała że takich jak ty może mieć mnóstwo i z jednej strony gdy miała dobry humor było cudownie a gdy miała gorszy byłeś traktowany jak najgorsze g---o bo wiedziała że mogła xD. Co zrobisz? Odejdziesz? Droga wolna na twoje miejsce będzie kolejnych kilku innych. Już nawet nie mówie że publicznie mnie szmaciła po rozstaniu bo wiedziała że może xD
Będąc średnio atrakcyjnym facetem z kiepskim powodzeniem jedyne co możesz zrobić to, to p-------ć i dać sobie spokój. Ale "hurr.. duurr pójdę na siłownie/zrobie xxx i będzie inaczej " no k---a faktycznie xD. Zobacz jak wyglądają typowe laski typowych koksów bo jeśli nie masz twarzy jak Zyzz/ Jeff Seid albo nie wyglądasz atrakcyjnie z buzi to ta siłownia c---a ci da xD. Max to usłyszysz od kolegów że zajebiście wyglądasz. Sam będąc facetem z 183cm wzrostu/ własnym mieszkaniem/ prawkiem/ spoko formą z niskim BF p------e jakieś relacje/ związki wole sobie iść na dziwki bo i jest taniej i d----a nawet nieraz mocniej cię szanuję, mniej rozczarowań i po co mam wchodzić w jakieś relację gdzie mam wybór albo być z nieatrakcyjną dziewczyną zazwyczaj bez ambicji gdzie jesteś parę poziomów wyżej albo wejść w relacje z fajną dziewczyną która ma świadomośc że na twoje miejsce jest 30 innych
Chyba lepiej nie da rady opisać, jak jest p--------e. Widziałem to co ty masz w swoim środowisku. Dynamiczność pomaga tylko na chwilę, jak ma się bardziej atrakcyjną dziewczynę.
A co stanie się gdy już znajdziesz dziewczynę gdy miałeś problemy z kobietami? W 99% zawszę to samo, zmienisz się w ultra pantofla będziesz dbać starać się bo hurr...durr... zawszę o tym marzyłeś i masz wymarzoną kobietę. A dziewczyna? Jeśli wyczuje że to ona jest bardziej atrakcyjną stroną w tym związku/ jest dla ciebie najważniejsza to jesteś w dupie bo nie będzie cię szanować. Sam jeszcze niedawno byłem w
To jest największy cope, nie znasz dnia ani godziny jak księżniczka się znudzi i postanowi spróbować innego z 30 kandydatów na Twoje miejsce. Jednego dnia idziesz spokojnie spać będąc w "szczęśliwym związku" następnego zasypiasz zostawiony jak śmieć i jeszcze poniżany a za tydzień ta wyjątkowa, inna niż wszystkie dziewczyna jest już z innym xD.
@comamtuwpisac: i jak się zachowywałeś gdy "wchodziła Ci na głowę"? O to chodzi, żeby nie dawać sobie wejść na głowę. To, że jest atrakcyjna, a Ty średni, nic nie znaczy. Jeżeli utwierdzałeś ją w przekonaniu, że jesteś mniej wart, no to czemu miałaby myśleć inaczej? Co do związków, nikt Ci nie każe przecież na siłę chodzić z kimś, kogo nie trawisz XD Masz pełne prawo do spotykania się z różnymi
@comamtuwpisac: ja tak samo jak ty średni i też moja była spróbowała mnie poniżyć wśród orbiterow i wspólnych znajomych ale wystarczyło że niemal impulsywnie słownie zareagowałem i przynajmniej w mojej obecności siedziala jak mysz pod miotłą
@Kebab_po_browarze: Tak z ciekawości jak próbowała Ciebie poniżyć, jaka była twoja reakcja i reakcja na to znajomych. Może kiedyś się przyda na przyszłość jak się zachować XDD Ale jeśli nie chcesz to nie musisz xd
@comamtuwpisac: Moje wszystkie doświadczenia te słowa potwierdzają. Jak jesteś zwykłym facetem to musisz mieć kosmicznego farta, żeby cokolwiek prawdziwego mogło zaistnieć.
Sam będąc facetem z 183cm wzrostu/ własnym mieszkaniem/ prawkiem/ spoko formą z niskim BF p------e jakieś relacje/ związki wole sobie iść na dziwki bo i jest taniej i d----a nawet nieraz mocniej cię szanuję, mniej rozczarowań i po co mam wchodzić w jakieś relację gdzie mam wybór albo być z nieatrakcyjną dziewczyną zazwyczaj bez ambicji gdzie jesteś parę poziomów wyżej albo wejść w relacje z fajną dziewczyną która ma świadomośc że na
Miło, że zauważyłeś, że kobiety są i takie nijakie bez ambicji jak i takie z ambicjami, ale:
"p------e jakieś relacje/ związki wole sobie iść na dziwki bo i jest taniej "
@AlienFromWenus: daj spokój różowa, gość rzekomo ogarnięty, kasa, samochod, sylwetka, bogactwo, powodzenie u ładnych lasek i wchodzi na tag #przegryw w wolnym czasie? Ma powodzenie u lasek i wybiera divy? Spójność 100/10, ale wykopki wszystko łykną
Napisz post w którym sam o sobie mówisz że jak nie jesteś chadem to nie ma sensu wchodzić w związki
Hurr durr.. nie jesteś chadem xD
" Powodzenie masz u atrakcyjnych lasek i wybierasz divy xDDDDDD" - Ty myślisz że zycie to gra RPG i nawet gdy jesteś w stanie poderwać atrakcyjną dziewczynę to wystarczy że jej powiesz by poszła się z tobą pieprzyć i ruchanie masz od ręki
am jeszcze niedawno byłem w związku z naprawdę fajną atrakcyjną dziewczyną/ studiująca z prawkiem i autem która miała być inna niż wszystkie będąc średnio atrakcyjnym gościem i jaki wynik
@comamtuwpisac: sam piszesz, że jesteś rzekomo chadem i pouczasz innych przegryw z pozycji chada pseudo średniaka obracającego modelki, według zasad hipergamii jeśli laska byłaby 8/10 to ty musiałbyś być 9/10... Nie ma takiej możliwości, żeby laska 8/10 wybrała 5/10. Dlatego po
@comamtuwpisac: z tym że jesteś średniakiem to jest prawda, ale udajesz czada bo mówisz, że masz powodzenie u fajnych atrakcyjnych lasek? Więc nie mógłbyś być 5/10 bo tak świat nie dziala, kobiety zwłaszcza atrakcyjne zawsze chcą faceta 1-2 oczka wyżej od siebie. Więc musiałbyś być 8-9/10. A wtedy nie chodziłbyś na divy.
Na divy chodzą tylko ci co nie mają szans na normalny związek. Żaden facet 8/10 by nie powiedzial,
@youngmlody3456: wyglądało to tak, że z 2 znajomymi pojechaliśmy na taką popijawę bo imprezą bym tego nie nazwał. Była tam reszta moich znajomych i moja ex, mieliśmy wspólnych znajomych jak wcześniej pisałem. Już od progu jak witałem się ze znajomymi to niektórzy się podsmiechiwali. Jak już byliśmy po co najwyżej kilku kieliszkach moja była zaczęła mówić głośno żeby każdy uslyszał żebym popisał się swoimi możliwościami w łóżku. Ja z pozycji
A co stanie się gdy już znajdziesz dziewczynę gdy miałeś problemy z kobietami? W 99% zawszę to samo, zmienisz się w ultra pantofla będziesz dbać starać się bo hurr...durr... zawszę o tym marzyłeś i masz wymarzoną kobietę. A dziewczyna? Jeśli wyczuje że to ona jest bardziej atrakcyjną stroną w tym związku/ jest dla ciebie najważniejsza to jesteś w dupie bo nie będzie cię szanować. Sam jeszcze niedawno byłem w związku z naprawdę fajną atrakcyjną dziewczyną/ studiująca z prawkiem i autem która miała być inna niż wszystkie będąc średnio atrakcyjnym gościem i jaki wynik...? Z zewnątrz wygryw bo masz fajną dziewczynę a w związku dziewczyna totalnie mnie nie szanowała, choćbyś stanął na głowie nie dało się tego odratować, dziewczyna wiedziała że takich jak ty może mieć mnóstwo i z jednej strony gdy miała dobry humor było cudownie a gdy miała gorszy byłeś traktowany jak najgorsze g---o bo wiedziała że mogła xD. Co zrobisz? Odejdziesz? Droga wolna na twoje miejsce będzie kolejnych kilku innych. Już nawet nie mówie że publicznie mnie szmaciła po rozstaniu bo wiedziała że może xD
Będąc średnio atrakcyjnym facetem z kiepskim powodzeniem jedyne co możesz zrobić to, to p-------ć i dać sobie spokój. Ale "hurr.. duurr pójdę na siłownie/zrobie xxx i będzie inaczej " no k---a faktycznie xD. Zobacz jak wyglądają typowe laski typowych koksów bo jeśli nie masz twarzy jak Zyzz/ Jeff Seid albo nie wyglądasz atrakcyjnie z buzi to ta siłownia c---a ci da xD. Max to usłyszysz od kolegów że zajebiście wyglądasz. Sam będąc facetem z 183cm wzrostu/ własnym mieszkaniem/ prawkiem/ spoko formą z niskim BF p------e jakieś relacje/ związki wole sobie iść na dziwki bo i jest taniej i d----a nawet nieraz mocniej cię szanuję, mniej rozczarowań i po co mam wchodzić w jakieś relację gdzie mam wybór albo być z nieatrakcyjną dziewczyną zazwyczaj bez ambicji gdzie jesteś parę poziomów wyżej albo wejść w relacje z fajną dziewczyną która ma świadomośc że na twoje miejsce jest 30 innych
#przegryw #zwiazki #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #badoo #mikrokoksy
Po profesorsku wyjaśnione, nic dodać nic ująć.
To jest największy cope, nie znasz dnia ani godziny jak księżniczka się znudzi i postanowi spróbować innego z 30 kandydatów na Twoje miejsce. Jednego dnia idziesz spokojnie spać będąc w "szczęśliwym związku" następnego zasypiasz zostawiony jak śmieć i jeszcze poniżany a za tydzień ta wyjątkowa, inna niż wszystkie dziewczyna jest już z innym xD.
Co do związków, nikt Ci nie każe przecież na siłę chodzić z kimś, kogo nie trawisz XD Masz pełne prawo do spotykania się z różnymi
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1652902669CY3kuYzmosLf1lf8bTqeK6.jpg
Pobierz@AlienFromWenus: daj spokój różowa, gość rzekomo ogarnięty, kasa, samochod, sylwetka, bogactwo, powodzenie u ładnych lasek i wchodzi na tag #przegryw w wolnym czasie? Ma powodzenie u lasek i wybiera divy? Spójność 100/10, ale wykopki wszystko łykną
"
Powodzenie masz u atrakcyjnych lasek i wybierasz divy xDDDDDD" - Ty myślisz że zycie to gra RPG i nawet gdy jesteś w stanie poderwać atrakcyjną dziewczynę to wystarczy że jej powiesz by poszła się z tobą pieprzyć i ruchanie masz od ręki
@comamtuwpisac: sam piszesz, że jesteś rzekomo chadem i pouczasz innych przegryw z pozycji chada pseudo średniaka obracającego modelki, według zasad hipergamii jeśli laska byłaby 8/10 to ty musiałbyś być 9/10... Nie ma takiej możliwości, żeby laska 8/10 wybrała 5/10. Dlatego po
Wtf gdzie xD
"sam piszesz, że jesteś rzekomo chadem"
"Nie ma takiej możliwości, żeby laska 8/10 wybrała 5/10. Dlatego po co udawać." - Gdyż ? XD
Na divy chodzą tylko ci co nie mają szans na normalny związek. Żaden facet 8/10 by nie powiedzial,