Wpis z mikrobloga

Jabłonno, ul. Modlińska. Pedalarze...
Uprzedzając: według niektórych miłośników obcisłych gatek, rowerzysta musiał jechać po jezdni, bo tam daleko jest pojazd na jego drodze. Ja jednak uważam, że manewr ten można było wykonać sprawnie i szybko na przestrzeni maks kilku metrów. Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pedalarze #rower #obcislegatkitostanumyslu
kiszczak - Jabłonno, ul. Modlińska. Pedalarze...
Uprzedzając: według niektórych miłoś...

źródło: comment_1652769876r3k2u4hpIpABaECW40lVNY.jpg

Pobierz
  • 166
@kiszczak: chyba po czesci zwroce ci honor, wlasnie YT mi podpowiedzial taki filmik: https://www.youtube.com/watch?v=Txlrr44egpw i tam zaraz na poczatku dwoch rowerzystow wpada na czerwonym o_O Ja nie mam złego zdania o rowerzystach bo jeszcze nie widziałem takiego zachowania na żywo ale widać w dużym mieście może to już wyglądać inaczej. Ciężko mi uwierzyć, że można tak zrobić na rowerze ale jak widać można. Czyli to nie kwestia czym kto czym jedzie
Kiedy im się to znudzi, jakoś przeglądam tag motoryzacja i tam nie ma ciągłego zalewu zdjęć, filmików jakie idiotyczne rzeczy robią ludzie na drodze

@everybodykombinerki: fakt, od tego masz dziesiatki tylko polskich kanalow na youtube ktore to zawieraja, i tysiace kompilacji z prawie kazdego kraju na swiecie :D Ja narabiam zawsze w sobote do sniadania Stop Cham, zebym nie zapomnial, jak wroce do Polski zasady calkowitego braku zaufania, bo sie tu