Aktywne Wpisy
Horkheimer +290
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
Eliade +167
Uprzedzając: według niektórych miłośników obcisłych gatek, rowerzysta musiał jechać po jezdni, bo tam daleko jest pojazd na jego drodze. Ja jednak uważam, że manewr ten można było wykonać sprawnie i szybko na przestrzeni maks kilku metrów. Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pedalarze #rower #obcislegatkitostanumyslu
@kiszczak: No właśnie coś mi ogólnie nie pasowała ta droga do wojewódzkiej w Jabłonnie. A Ty Ty kłamczuchu.
A grzecznie jadących, bo nie mają innej alternatywy (bo sam zarówno jestem i pieszym chodzącym poboczem i rowerzystą który jeździ czasem niezbyt komfortowo po drodze i sam jestem kierowcą), to spokojnie czekam i spokojnie wyprzedzam.
Widzisz tu jakieś znaki pionowe? Ja nie. W tym ujęciu jest to po prostu czerwony chodnik.
@brass: Czekałem na to. Nie zawiodłeś mnie( ͡° ͜ʖ ͡°)
@weedmario: Kto?
Komentarz usunięty przez autora
@weedmario: Nie może. Popsuł się od trzasku d--y kierowcy( ͡° ͜ʖ ͡°)
Posrane te przepisy. Mimo wszystko i tak bym wyprzedził.
@weedmario: Każdy by wyprzedził( ͡° ͜ʖ ͡°)
@el009: Nie trzeba jezdzic na szosie by zauwazyc, ze wiekszosc ddr to gowno. Nadaje sie do jazdy miejskim