Aktywne Wpisy
Potifara +110
Odrażające jest to, że tak spora część polskiego internetu jest w stanie bronić Michała „Boxdela" Barona. Nie mogę na to patrzeć. Przedwczoraj napisałem tutaj wpis zakończony „I pamiętajcie. Nie zostaje się wyrzuconym z własnego kilkudziesięciomilionowego przedsiębiorstwa na podstawie dwóch screenów." Dlaczego?
Bo najważniejsze osoby w federacji FAME widziały pewne rzeczy. Rzeczy, które teraz są dowodami i aktualnie znajdują się w prokuraturze. To te same rzeczy, które zostały zablokowane odnośnie publikacji ich w
Bo najważniejsze osoby w federacji FAME widziały pewne rzeczy. Rzeczy, które teraz są dowodami i aktualnie znajdują się w prokuraturze. To te same rzeczy, które zostały zablokowane odnośnie publikacji ich w
co za dno
@sosn: No tak, w końcu to pijacka patola, więc już nigdy nie wróci, chyba, że z kolejnym ciałem obcym.
Zaraz, czekaj...
@sosn:
"Następnego dnia pacjentkę w stanie ogólnym dobrym wypisano do domu.
Nie zgłosiła się na zalecone badanie kontrolne.
PS. Dalsze losy pacjentki znane są z relacji lekarzy z ośrodka,
w którym pacjentka była pierwotnie hospitalizowana. W trakcie
podróży powrotnej do domu pacjentka została pobita i wyrzuco-
na z pociągu. Z
Komentarz usunięty przez autora
szkoda że nie mają u siebie alegro mieliby jeszcze szanse, no ale w sumie 5 stów na to i tak nie będą mieli
https://allegro.pl/oferta/pur-100-srodek-do-usuwania-pianki-montazowej-5l-7496268176
@Ustrojstwo: czyscik do pianki - na przyszlosc