Aktywne Wpisy
pavlucco +615
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz
Rainmaker97 +931
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
Pobierz

Georgiy Tsitaishvili
Matej Hanousek
Kacper Rosa
Georgi Zhukov
Luis Fernández
Elvis Manu
Stefan Savic
Maciej Sadlok
Pawel Kieszek
Ponadto nie będzie już tylu pieniędzy z praw telewizyjnych, sponsorów i wielu innych rzeczy. Prawdopodobnie, jeżeli nie nastąpi obniżka za wynajem stadionu to będziemy dopłacać do tego mnóstwo pieniędzy, ceny biletów i frekwencja musiałaby zostać na takim samym poziomie (a wzrosły opłaty za media), nie oszukujmy się pikniki nie będą już płacić 60 zł za mecz w I lidze.
Ponadto obniżka wynagrodzenia dla kilku piłkarzy, którzy mogą się na to nie zgodzić. Pozostaną nam grajki typu Kliment, juniorzy itp, którzy już obecnie są za słabi nawet na I ligę. Nie będzie pieniędzy na transfery.
W przyszłym sezonie nadal będziemy walczyć o utrzymanie, ale w I lidze. Taka jest prawda. Stworzenie nowej drużyny będzie trochę trwało.
#wislakrakow
@Serghio: dlatego jak słyszę "spadek może się przydać. Może t oczyścić klub" to mi ręce opadają.
@DerMirker: ale ja przecież nie o tym