Aktywne Wpisy

RomanPL +24
Mam nadzieję że nie zgnije w sztumie za ten wpis ale cóż spróbuję wyjaśnić naszemu mentorowi tym razem z dziedziny postępowania karnego. W stosunku do osoby podejrzewanej nie może być zastosowany tymczasowe aresztowanie. Tymczasowe aresztowanie stosuje się do osoby podejrzanej w postępowaniu karnym. Jest to najcięższy środek zabezpieczający stosowany w wyjątkowych przypadkach i rzadko stosowany jeżeli chodzi o przestępstwo nękania. Naprawdę gruba akcja musi się dziać żeby sąd zastosował tymczasowy areszt w

JanDzbanPL +39
Scifun założył patronite w celu szybszej produkcji materiałów i od tego czasu nic nie opublikował. W ciągu roku opublikował tylko jeden film o Titanie podzielony sprytnie na 3 filmiki - jeszcze przed założeniem patronite. 50k miesięcznie, 320k łącznie za nic. W ogóle mnie to nie dziwi że Polacy kupują pizzę z serem po 60zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiyoutube #scifun
źródło: 1000019588
Pobierz

Posortowałem rezystory 0805 do pudełek.
Niestety mam problem z 1206 i większymi bo musiałbym rozsypać rolkę na 4 takie pudełka. Ktoś kojarzy jakieś nieznacznie większe pojemniki? Te mają około 2^2^2.5 cm.
Coś między 3-4 cm byłoby idealne.
Potrzebuję miejsce na około 50 wartości.
źródło: comment_1652534157O3qE3SQwTfisPUWWu58ym7.jpg
Pobierzźródło: comment_1652534899HJQMgOqajITuue3SBWlAF4.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1652536433KpHU7X1VADTAaJwgGLhN2Z.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@slavoy: za dużo jak na wielkość mojego biura ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@slavoy: okrutnie. Komponenty na rolkach mogą być dobre do uzbrajania układarki, ale nie do używania ich na co dzień do ręcznego montażu.