Aktywne Wpisy
ziel_9 +32
Czy też macie tak, że trochę ciężko Wam znaleźć do rozmowy/ relacji (nie mówię tylko o związku, ale też jakiś znajomościach czysto koleżeńskich) ludzi, którzy mieliby jakąkolwiek osobowość? Bo odnoszę wrażenie, że zarówno kobiety i jak faceci są teraz "lubię to co wszyscy". Każdy na tinderze pisze, że lubi góry i rower, ale w górach ostatni raz to był na wycieczce szkolnej w gimnazjum. "Lubię oglądać filmy", a jak zapytasz jakie to
Mieszkanie z obcymi a kawalerka. Czy waszym zdaniem warto wydawać 50-60% zarobków na mieszkanie samemu ? Chodzi głównie o komfort psychiczny szczególnie jeśli jest się introwertykiem. Co o tym myślicie ? Czy lepiej wydawać 20% zarobków na pokoju ale mieszkać z hałasującymi dzbanami?
#finanse #wroclaw #warszawa #krakow #poznan #gdansk #lublin #lodz #polska
#finanse #wroclaw #warszawa #krakow #poznan #gdansk #lublin #lodz #polska

Posortowałem rezystory 0805 do pudełek.
Niestety mam problem z 1206 i większymi bo musiałbym rozsypać rolkę na 4 takie pudełka. Ktoś kojarzy jakieś nieznacznie większe pojemniki? Te mają około 2^2^2.5 cm.
Coś między 3-4 cm byłoby idealne.
Potrzebuję miejsce na około 50 wartości.
źródło: comment_1652534157O3qE3SQwTfisPUWWu58ym7.jpg
Pobierzźródło: comment_1652534899HJQMgOqajITuue3SBWlAF4.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1652536433KpHU7X1VADTAaJwgGLhN2Z.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@slavoy: za dużo jak na wielkość mojego biura ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@slavoy: okrutnie. Komponenty na rolkach mogą być dobre do uzbrajania układarki, ale nie do używania ich na co dzień do ręcznego montażu.