Wpis z mikrobloga

Panowie! Dla wielu może to być szokiem że są takie osoby jak ja, ale no jestem...nigdy nie grałem w EU4 xd Co ciekawe za dzieciaka godzinami, dniami, tygodniami, miesiącami ciorałem w EU1/EU2 i pierwszego HOI'a. Problem w tym że nie mam bladego pojęcia jak ogarnąć teraz tą najnowszą część EU4. Zupełnie inna mapa (tamta była prosta, banalna), multum opcji (gdzie w EU1/2 raptem kilka na krzyż xD). Jest jakiś sensowny prosty poradnik żeby taki świeżak EU4 ogarnął co i jak? Albo sami macie jakieś rady? Pobrać zwykłą EU4 czy dokupić sobie jeszcze jakieś fajne dodatki do niej? Zdjęcie z odrobiną nostalgii i wspomnienie mojego dzieciństwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#eu4 #europauniversalis #paradox #eu2
Kadet20 - Panowie! Dla wielu może to być szokiem że są takie osoby jak ja, ale no jes...

źródło: comment_1652448282vRnC1ltgeQ7xrcBswxyWqv.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kadet20 Lepiej wykupic subskrypcje, masz wszystkie dodatki za bodajże 18zl na miesiac ;) Bo kupowanie wszystkich bedzie dość drogie, a nie wiadomo jak dlugo pograsz ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@myzael: Geniusz Paradoxu z lat ich pierwszych produkcji xD

Czasem narzekam na mapy z nowych gier Paradoxu, ale jak patrzę tutaj to mnie ściska. Te Prusy Królewskie w miejscu Wielkopolski to hit.
  • Odpowiedz
@mefiek: @Kadet20: Była oferta na humblebundle która oferowała wiele starszych dlc do eu4 ale na tę chwilę subskrypcja to opcja najtańsza (pomijając takie platformy jak G2A w przypadku gdy eu4 będzie się grało dłużej)
  • Odpowiedz