Chyba tamten komentarz nie jest taki januszowy skoro zaplusowało go ponad 100 osób
@Gnojokok: oczywiście, że jest januszowy, a ilość plusów to ostatnie, co może być wyznacznikiem. Napisz, że każda kobieta to d----a i będziesz w gorących ¯\_(ツ)_/¯
potrafili docenić to co mieli mimo że było tego niewiele
@Gnojokok: też doceniam co mam i cieszę się, że mam znacznie więcej, niż ludzie wtedy i mam znacznie lepsze perspektywy.
@Gnojokok: zajebiście, żyj przez całe życie w biedzie bo twoi rodzice nie mieli nierealnych oczekiwań.
Z perspektywy przyszłego rodzica wolałbym całe swoje zasoby przeznaczyć na dwójkę dzieci i zapewnić im dostatne i wygodne życie z perspektywami niż klepać co rok dzieciaka, żeby przypadkiem rak do pracy na roli nie zabrakło, a że kaszojady chodzą bez butów, to już c--j.
Teraz sa inne czasy, co nie znaczy, ze gorsze. Kiedyś ojciec
Że jak ktoś ma dużo dzieci, to pewnie przeruchana przez pół wioski xD Czyli co, te bez dzieci to dziewice? xD
@Gnojokok No nie? Lepiej wychowywać się z rodzeństwem w jednym pokoju 6 osób. Może nie było żadnej prywatności, za to wszyscy kąpali się w tej samej wodzie w
Tekst żywcem wyjęty z grazynkowo-januszowej grupy na FB na której zachwala się kabel od prodiża jako najlepsze narzędzie wychowawcze i kręcenie wora jako metodę na zrobienie mężczyzny z chłopca.
Kiedyś to byli czasy, nikt nie kradł i wszyscy się uśmiechali.
Robili bo nie było czasu na głupoty, nie było internetów i wzajemnego porównywania się z instagramowymi modelkami i chadami. Ludzie nie mieli nierealnych oczekiwań
@Gnojokok: normalny rynek zepsuły aplikacje pokroju tindera. Powinni to zlikwidować, bo ma zbyt duzy wpływ na społeczeństwo, zeby moglo być niekontrolowane i faworyzowac tylko najlepsze mordy
Popatrz, że mimo tak licznych rodzin i braku wielu udogodnień z naszych czasów potrafili te dzieci w większości przypadków wychować na ludzi (pomijam patologie, które zawsze były i będą). Dzisiaj 1-2 dzieciaki i starzy na nic nie mają czasu a bezstresowo wychowywany gnojek skacze wszystkim po głowach. W kwestii oczekiwań chodzi mi o to, że otworzenie świata przed ludźmi za pomocą mediów (przede wszystkim internetu) zaburzyło stosunki między kobietami a mężczyznami. Ludzie
@Gnojokok tak bo kiedyś to ludzie byli. Teraz to nie ma ludzi xD Wiadomo kiedyś nie gwałcili i nie zabijali się o centymetry miedzy albo o głupie wyzwisko xd każdy chodził do kosicolka a policja była niepotrzebna xd. Nie było romansów zdrad ani kradzieży i nie trzeba było dorobku chować po stodołach czy pod ziemią w lesie xd a rodziny nie biły się o spadek i zawsze trzymały się razem i
Popatrz, że mimo tak licznych rodzin i braku wielu udogodnień z naszych czasów potrafili te dzieci w większości przypadków wychować na ludzi (pomijam patologie, które zawsze były i będą).
@Gnojokok: Na tych ludzi, przez których masa GUWNIORZY teraz chodzi na terapie (bo kiedyś w------l był terapią pomagającą każdemu)? XD Ewentualnie są już na tyle starzy, że hodują kolejne pokolenia protojanuszy.
źródło: comment_1652189930QdeVYdBxXda7otL8oioLx3.jpg
Pobierz@Gnojokok: oczywiście, że jest januszowy, a ilość plusów to ostatnie, co może być wyznacznikiem. Napisz, że każda kobieta to d----a i będziesz w gorących ¯\_(ツ)_/¯
@Gnojokok: też doceniam co mam i cieszę się, że mam znacznie więcej, niż ludzie wtedy i mam znacznie lepsze perspektywy.
Absolutnie obrzydliwe
Z perspektywy przyszłego rodzica wolałbym całe swoje zasoby przeznaczyć na dwójkę dzieci i zapewnić im dostatne i wygodne życie z perspektywami niż klepać co rok dzieciaka, żeby przypadkiem rak do pracy na roli nie zabrakło, a że kaszojady chodzą bez butów, to już c--j.
Teraz sa inne czasy, co nie znaczy, ze gorsze. Kiedyś ojciec
@Gnojokok: Ani wymyślonych problemów.
Że jak ktoś ma dużo dzieci, to pewnie przeruchana przez pół wioski xD
Czyli co, te bez dzieci to dziewice? xD
@Gnojokok No nie? Lepiej wychowywać się z rodzeństwem w jednym pokoju 6 osób. Może nie było żadnej prywatności, za to wszyscy kąpali się w tej samej wodzie w
Tekst żywcem wyjęty z grazynkowo-januszowej grupy na FB na której zachwala się kabel od prodiża jako najlepsze narzędzie wychowawcze i kręcenie wora jako metodę na zrobienie mężczyzny z chłopca.
Kiedyś to byli czasy, nikt nie kradł i wszyscy się uśmiechali.
@Gnojokok: normalny rynek zepsuły aplikacje pokroju tindera. Powinni to zlikwidować, bo ma zbyt duzy wpływ na społeczeństwo, zeby moglo być niekontrolowane i faworyzowac tylko najlepsze mordy
@Gnojokok: Na tych ludzi, przez których masa GUWNIORZY teraz chodzi na terapie (bo kiedyś w------l był terapią pomagającą każdemu)? XD Ewentualnie są już na tyle starzy, że hodują kolejne pokolenia protojanuszy.