Wpis z mikrobloga

Chyba tamten komentarz nie jest taki januszowy skoro zaplusowało go ponad 100 osób

@Gnojokok: oczywiście, że jest januszowy, a ilość plusów to ostatnie, co może być wyznacznikiem. Napisz, że każda kobieta to d----a i będziesz w gorących ¯\_(ツ)_/¯

potrafili docenić to co mieli mimo że było tego niewiele

@Gnojokok: też doceniam co mam i cieszę się, że mam znacznie więcej, niż ludzie wtedy i mam znacznie lepsze perspektywy.
  • Odpowiedz
@Gnojokok: zajebiście, żyj przez całe życie w biedzie bo twoi rodzice nie mieli nierealnych oczekiwań.

Z perspektywy przyszłego rodzica wolałbym całe swoje zasoby przeznaczyć na dwójkę dzieci i zapewnić im dostatne i wygodne życie z perspektywami niż klepać co rok dzieciaka, żeby przypadkiem rak do pracy na roli nie zabrakło, a że kaszojady chodzą bez butów, to już c--j.

Teraz sa inne czasy, co nie znaczy, ze gorsze. Kiedyś ojciec
  • Odpowiedz
@wolfKida K---a co ja czytam w komentarzach xD

Że jak ktoś ma dużo dzieci, to pewnie przeruchana przez pół wioski xD
Czyli co, te bez dzieci to dziewice? xD

@Gnojokok No nie? Lepiej wychowywać się z rodzeństwem w jednym pokoju 6 osób. Może nie było żadnej prywatności, za to wszyscy kąpali się w tej samej wodzie w
  • Odpowiedz
@Gnojokok: Ok boomer ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tekst żywcem wyjęty z grazynkowo-januszowej grupy na FB na której zachwala się kabel od prodiża jako najlepsze narzędzie wychowawcze i kręcenie wora jako metodę na zrobienie mężczyzny z chłopca.

Kiedyś to byli czasy, nikt nie kradł i wszyscy się uśmiechali.
  • Odpowiedz
Robili bo nie było czasu na głupoty, nie było internetów i wzajemnego porównywania się z instagramowymi modelkami i chadami. Ludzie nie mieli nierealnych oczekiwań

@Gnojokok: normalny rynek zepsuły aplikacje pokroju tindera. Powinni to zlikwidować, bo ma zbyt duzy wpływ na społeczeństwo, zeby moglo być niekontrolowane i faworyzowac tylko najlepsze mordy
  • Odpowiedz
Popatrz, że mimo tak licznych rodzin i braku wielu udogodnień z naszych czasów potrafili te dzieci w większości przypadków wychować na ludzi (pomijam patologie, które zawsze były i będą). Dzisiaj 1-2 dzieciaki i starzy na nic nie mają czasu a bezstresowo wychowywany gnojek skacze wszystkim po głowach. W kwestii oczekiwań chodzi mi o to, że otworzenie świata przed ludźmi za pomocą mediów (przede wszystkim internetu) zaburzyło stosunki między kobietami a mężczyznami. Ludzie
  • Odpowiedz
@Gnojokok tak bo kiedyś to ludzie byli. Teraz to nie ma ludzi xD Wiadomo kiedyś nie gwałcili i nie zabijali się o centymetry miedzy albo o głupie wyzwisko xd każdy chodził do kosicolka a policja była niepotrzebna xd. Nie było romansów zdrad ani kradzieży i nie trzeba było dorobku chować po stodołach czy pod ziemią w lesie xd a rodziny nie biły się o spadek i zawsze trzymały się razem i
  • Odpowiedz
Popatrz, że mimo tak licznych rodzin i braku wielu udogodnień z naszych czasów potrafili te dzieci w większości przypadków wychować na ludzi (pomijam patologie, które zawsze były i będą).

@Gnojokok: Na tych ludzi, przez których masa GUWNIORZY teraz chodzi na terapie (bo kiedyś w------l był terapią pomagającą każdemu)? XD Ewentualnie są już na tyle starzy, że hodują kolejne pokolenia protojanuszy.
  • Odpowiedz