Aktywne Wpisy

yaszczur +15
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +35
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

#antynatalizm
źródło: comment_1651994102P3SCLmV4cUN37RJdDKo0TK.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie spoko. Każdy ma prawo mieć w dupie co chce.
( ͡° ͜ʖ ͡°) gdyby tak było to patola z furą dzieci to byliby zaradni i dojrzali obywatele, super logika bulwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zabojcza_Rozowa:
Komentarz usunięty przez autora
To to słynne p---------e o tym jak to patusy kochają mocniej niż "chłopcy z dobrych domów", najlepiej na wszystkim zna się kierowca tira rozwożący bułki itd, a wszystko wynagradza uśmiech bpmbelka. Próba dowartościowania się na podstawie swoich wyborów życiowych i kolorowanie trawy, bo tamta po drugiej stronie wydaje się bardziej zielona.
To samo widać u przegrywow, którzy
@szpongiel: XDDDDD
Bo co? Gdzie to jest napisane? Jest jakiś regulamin życia? Bezmyślnie dajesz się wpasować w schemat. Możesz do końca życia oglądać bajki, oni w ogólę tego nie sprawdzają!
@szpongiel: Sprowadzanie dziecka na świat w sytuacji, kiedy a) nie jest się w stanie mu zapewnić przyzwoitego poziomu życia lub b) ma się samemu nierozwiązane problemy mentalne, jest właśnie dowodem niedojrzałości oraz egoizmu. I tak szczerze, patrząc po
źródło: comment_1652015107OYtnIBQc7OSTOU9HRskHcQ.jpg
Pobierz