Aktywne Wpisy
WlochMokry92 +39
Auto za 35tys. Złotych, a tu taka wiadomość od sprzedającej. Za taki hajs nikt nie kupi kota w worku, ale typiara za pewne szuka jelenia. Co myślicie? #motoryzacja
źródło: 1000004746
Pobierz
Kenteris +313
Jakkolwiek żałośnie by to nie brzmiało, to fajnie, że jesteście. I fajnie, że są igrzyska. Przechodzę teraz przez najgorszy czas w całym moim życiu i kurczowo chwytam się wszystkiego, co pozwala mi zająć myśli i choć na chwilę odwrócić uwagę od tego co zalega mi w sercu. Igrzyska, a zwłaszcza przebywanie tutaj, czytanie waszych komentarzy, pisanie swoich - ratuje mnie i sprawia, że potrafię się uśmiechać. Także dzięki Wam. Dzięki też Kacperkowi,

Komentarz usunięty przez autora
@TS_X9: xD
Idź lepiej na
@TS_X9: Nie, bawi mnie że ktoś poleca wynalazek w rodzaju szortującego ETF-u kiedy są instrumenty pod każdym względem lepsze.
@TS_X9: Instrument o zajebistym spreadzie w obrocie na GPW.
Umówmy się, że przestajesz "doradzać", skoro w tym tygodniu wywiozło ciebie na wszystkim, ok?
@dobrowolskii: Kolega TS_X9 to jakiś wynalazek, który albo rzuca dupne prognozy (JSW po 100 zł w marcu), albo daje się wywieźć (stawiał longi na bankach, wczoraj), albo cudem wychodzi na zero (jakiś ETF, który kupował kilka lat i dziś sprzedał wychodząc na zero). No, przynajmniej tak opowiada, ja bym stawiał że konta maklerskiego nie ma z uwagi na niepełnoletność.
@TS_X9: Dziwne, w innym wpisie w ramach swojej sraczki słownej wspominałeś o stracie na PKO BP.