Aktywne Wpisy
StudentPrawa1 +30
Arkusze właśnie dotarły do szkoły w której pracuje moja znajoma. Zapraszam na pw, pierwszym 20 osobom wyślę 5 stron z zadaniami.
#matura #matura2024
#matura #matura2024
belv +47
Ma ktoś podobnie jak ja, że nie pamięta nic z matury? xD Nie mogę sobie przypomnieć nawet tematu wypracowania z polskiego, a pisałem ją całkiem niedawno, 7 lat temu.
#matura
#matura
#nieruchomosci #gielda #ekonomia #gospodarka #zalesie
@mickpl: tu się nie zgodzę, PO tak samo jak pisowcy budowało elektrownie jądrową tak, żeby jej przypadkiem nie zbudować
@Zbieracz_kapiszonuf: ( ಠ_ಠ)
@Anien: Ale za peło... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@AtoMan: Akurat SKOK-i to nieco inny problem, choć podobnie jak BS-y to jebutny rak.
Ktoś naprawdę myślał, że zachodnie kraje chcą własnym
@mickpl: ile lat potrzebowaliśmy na 1 blok?
@Anien:
Jak w ogóle można taki wysryw jebnąć? xD
Mamy taki rząd na jaki zasługujemy. Musielibyśmy się zmienić mentalnie, zmienić polską kulturę, wychowanie i podejście do 'patriotyzmu' by było inaczej. Efektywność pracy jako cnota, praca organiczna i praca u podstaw.
A tak, dobór naturalny partii politycznych wiąże się z zaspokojeniem potrzeb takiej grupy społeczeństwa, która umożliwi wygranie wyborów. Żadna partia z prorozwojowymi i ekonomicznie prawidłowymi postulatami nie przebije się przez próg wyborczy. 500+ zabetonowało wejście do polityki ludzi z