Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
okoboji +15
to co CEO Columbus Energy odawala na live u Stanowskiego to mina Krzyśka wszystko wyjaśńia
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-27 o 22.37.48
Pobierz

@Anien: Tak, było inaczej.
@mickpl: jakie tempo? XD
W 2010 roku PO ogłosiło, że wybuduje elektrownię atomową, a do końca swojej kadencji (2015 rok) nie wybrali nawet miejsca
- Budowali elektrownie atomowa?
- Naprawiali służbę zdrowia?
- Tworzyli rozpoznawalne marki? (ta kategoria akurat jest głupia, ale niech będzie)
- Politykę monetarna prowadzili pozornie mądrzejsza, ale tylko dlatego że musieli, na tej samej zasadzie na jakiej teraz stopy wywalą do 8%. Jak tylko sytuacja na rynkach światowych zaczynała się robić bardziej luźna to od razu dowalili bardzo
@Anien: Częściowo tak, ale przynajmniej nie r-----------i jej tak, jak PiS.
@Anien: A to jest zadanie rządu, czy co? Wtedy rozwijała się m. in. PESA.
@mickpl: to nie jest prawda. Skoro strasza to znaczy ze kontroli od dawna juz nie maja
Jak @mickpl napisał, r-------o ten dorobek na dziadków i bombelki z hukiem
@marcinpodlas8: stare dobre SLD wróć, Kwaśniewski na trzecią kadencję. To byłoby coś
@mickpl:
Trochę idealizujesz poprzednie rządy. Nie wiem czy pamiętasz, ale PO robiło furorę w wyborach parlamentarnych w 2005 r. z hasłem 3x15% (CIT, PIT, VAT). Jak to się miało do rzeczywistości to wiadomo - "tymczasowa" podwyżka