Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
https://sweatco.in/hi/gregorybak Check out this free app — It Pays to Walk elo! Od jakiegoś czasu korzystam z tej apki dającej krypto za robienie kroków. Z kilka tygodni ma być listopada na którejś giełdzie, wtedy będzie można ich tokeny sprzedać. Do tego w apce macie ciekawe challenge za które dostajecie dodatkowe tokeny, jest też watch2earn, każdego dnia można też odpalić boostera 20min wtedy liczy kroki x2. Projekt myślę że legitny. Wrzucam Wam zapke, korzystajcie, za każda zaproszona przez Was później osobę dostajecie dodatkowe 5 tokenow Elo #kryptowaluty #walk2earn #bitcoin
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Ogólnie chodząc but się " psuje ". I co jakiś czas trzeba naprawić. Ale do poziomu 50% zarabia normalnie. Więc z naprawą można poczekać. Jeden punkt naprawy to koszt 0.41 gst. Jak jest dobra cena gst to na bieżąco wymieniam na usdt. Ale z czasem trzeba będzie naprawić
  • Odpowiedz
@kml86 Jeszcze raz dzięki za podpowiedzi! Na pewno się przydadzą. Trochę mnie niepokoi to, co piszesz o wysyłce z binance, bo tam mam trochę busd (szykowałem na "podbicie" cosmosowego portfela pod airdropy, ale w sumie mogę z tym poczekać) i najprościej byłoby mi wysłać właśnie stamtąd.

O gst i levelowaniu póki co nie wiem nic. :P I właśnie zastanawia mnie, jak to jest z tymi punktami, gdzie część butów ma tylko
  • Odpowiedz
@kml86 I jeszcze jedno (a nie mogę edytować powyższego postu) - czy zdarzyło Ci się, że przy korzystaniu z apki mając telefon w kieszeni źle naliczyło punkty? Bo coś takiego przeczytałem na discordzie, który podałeś, i dostałem takie mocne wtf, bo nie wyobrażam sobie chodzić z telefonem w ręku. :(
  • Odpowiedz
  • 1
@buntowniczaczupakabra: no co do wysyłki to proboj póki co częścią kwoty, oczywiście po lańcuchu Solany. Wg mnie lepiej kupować buta z punktami bazowymi, a co każdy level dostajesz punkty do rozdysponowania na poszczególne "sprawności"-eff,luck,res itd. dlatego jak pisałem wyżej 11 najlepiej mieć na res (bo mając mniej zżera ci 2% na naprawę buta, powyżej 11 już tylko 1). Reszta punktów rozdysponować na eff. Ćwiartka to w zasadzie 0.5energii czyli naliczane
  • Odpowiedz