Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
https://sweatco.in/hi/gregorybak Check out this free app — It Pays to Walk elo! Od jakiegoś czasu korzystam z tej apki dającej krypto za robienie kroków. Z kilka tygodni ma być listopada na którejś giełdzie, wtedy będzie można ich tokeny sprzedać. Do tego w apce macie ciekawe challenge za które dostajecie dodatkowe tokeny, jest też watch2earn, każdego dnia można też odpalić boostera 20min wtedy liczy kroki x2. Projekt myślę że legitny. Wrzucam Wam zapke, korzystajcie, za każda zaproszona przez Was później osobę dostajecie dodatkowe 5 tokenow Elo #kryptowaluty #walk2earn #bitcoin
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Gregorius_123 ah sweatcoin
Parę lat temu jak na to wpadłem to też mieli za chwilę wchodzić na giełdę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie ma tam przypadkiem limitów na zdobyte coiny dla darmowych kont ?
  • Odpowiedz
  • 1
@buntowniczaczupakabra:Ja swojego kupilem za 13,5 sol. Jeśli się liczy na szybki zwrot to trzeba zwracać uwagę na rsiliance i efficiency. W sumie powinno być ok 13-14 punktów (w base). A wszystkich punktów ponad 24. Zależy na którym levelu kupujesz i czy już ktoś nie rozdzielał punktów na te parametry. Jest trochę do ogarnięcia rzeczy ale z czasem nie okazuje się takie skomplikowane. Ja kupiłem swój na 5 levelu i miał
  • Odpowiedz
  • 0
jak chcesz więcej poczytać to przejrzyj whitepaper. Możesz też wejść na grupę Helium w dział #stepn. Tam poczytaj, a ktoś też zawsze coś podpowie
https://discord(kropka)gg/jgFjkBTc <-- wypok blokuje linki
  • Odpowiedz
  • 0
@buntowniczaczupakabra: nie ma się co napapc na za drogieho buta na czasem fajne coś wyskoczy w latest. Ja ze 2 godziny odświeżałem zanim swojego kupiłem. Bo szybko znikają przyzwoite
  • Odpowiedz
@kml86 Dzięki za odpowiedzi, dołączyłem do discorda i będę sobie czytał, ale w międzyczasie mam pytanie - da się jakoś w apce w markecie wyfiltrować statystyki butów by widzieć te z odpowiednimi statystykami? I czy znasz może jakąś stronkę (nie licząc whitepaper), na której są omówione podstawy (np. co znaczy mint, jak zdobywać kolejne buty itp.)?
  • Odpowiedz
  • 0
@buntowniczaczupakabra: raczej nic poza whitepaper nie znam, jedynie na discord możesz popytać. A niestety wyszukiwanie butów jest mocno okrojone więc samemu trzeba wchodzić w każdy i sprawdzać statsy. Masz kod do apki? Bo na ich discordzie rzucają pewną ilość raz dziennie.. użytkownicy butów też mogą swoje kody wygenerować po zużyciu 10 energii
  • Odpowiedz
@kml86 Kod udało mi się wyłapać jakiś czas temu na telegramie - zajęło to z 2h na przestrzeni 2 dni, ale się udało. Buty też sobie przejrzałem na marketplace i znalazłem nawet fajne (np. po 20+ w res i eff + mint 2), ale czekam z ewentualnym zakupem SOL do wieczora lub jutra, bo może spadnie cena po ogłoszeniu stóp w USA, a w tym czasie chcę przeczytać sobie whitepaper i
  • Odpowiedz
  • 0
@buntowniczaczupakabra: hehe no. Od razu mówie że często z binance ciężko wyslać sol. Ja wysyłałem z gate.io. może teraz coś się poprawiło. Ogólnie zapchana sieć tam jest. Całe GST wrzucałem na levelowanie aż do 9. Punkty rozdalem na eff i res. Res musisz nabić conajmniej do 11 to wtedy zabiera Ci 1 punkt (tzw naprawa buta) za spacer na tzw ćwiartce, reszta punktów w eff. chodzi tu o to że
  • Odpowiedz