Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +162
Niesamowite jest to jak ostry, wyraźny, bez strefy przejściowej jest ten podział gdzie się mówi „wychodzę na dwór”, a gdzie się mówi „wychodzę na pole”. Niemal równo z granicami województw małopolskiego i podkarpackiego, co jest przecież nietypowe jak na Polskę. Niby rysuje się granica Galicji, ale nie do końca, bo są wyjątki (Kazimierza Wielka, Miechów, Proszowice). Jedziesz na zakupy z Sandomierza do Tarnobrzega i już jesteś w zupełnie innej strefie językowej xD
źródło: 035645EB-B0C2-4590-9E2E-1FA2D7CE8200
Pobierz
czy zdarza wam się skrobać przednią szybę od środka przy minusowych temperaturach? Obecnie w tych okolicach zera widzę sporo wilgoci/niemalze wody, a im dalej w zimę, tym będzie gorzej. Nie wiem, jak temu przeciwdziałać, skad tyle tej wilgoci. Jakieś woreczki z ryżem czy te takie pochłaniacze allegrowe nic nie dają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kiciochpyta #samochody
#kiciochpyta #samochody

Zarąbisty jest ten system #apple, taki upośledzony. Tęsknię za Androidem, a firma zmusza mnie do używania ajfona.
źródło: comment_1651230032CdgqSokEA1t6ejIn6QCkFA.jpg
Pobierz@pekak: postaram się, ale teraz będę używał dwóch systemów jednocześnie, bo IPhone nie ma nawet prawdziwego DualSima a firma jak na razie wypięła się na nas w temacie eSima xD
@KierownikW10: W Androidzie personalizacja jest źródlem jego najwiekszych problemów. Zarówno tych ze stabilnością jak i tych z bezpieczeństwem.
Było powiedzieć w firmie, że musisz mieć wiekszy telefon ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na androidzie nadal jest tak, że aplikacja X grzebie w tym jak system działa powodując że inne aplikacje zaczynaja się kraszować? :D
@asdfghjkl: nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Od wielu lat nie mam z Androidem żadnych problemów związanych z szybkością i stabilnością i dopiero patrząc wstecz na urządzenia, których używałem w przeszłości, takie jak LG L9 czy Xiaomi Redmi Note 2, mogę stwierdzić, że wtedy Android naprawdę był
@Borgon: Możesz rozwinąć?
W sensie te permissiony.
Co do plików systemowych - moja wiedza z Androida może być trochę „outdated”, ostatnio siedzę w 100% w iOS
@asdfghjkl: Jakiś przykład?
Jeden jest upośledzony a drugi z-----y. Zgadnij który jest który xD
Windows mobile wróć ᕦ(òóˇ)ᕤ