@macan: choc swoja droga znalem takiego co mial f----z grubych lasek, jak kiedys mial dziewczyne taka ze juz mysalem ze to najgrubsza kobieta swiata to jak sie rozstali to znalazl pozniej jeszcze grubsza ( ಠ_ಠ) a jak sie na domowce n-----l to opowiadal przy wszystkich jak to bedzie r----c ja w domu (ಠ‸ಠ)
@macan: ze swojej strony dodam ze takie grube laski sa czesto natarczywe, a mimo wszystko lipa komus mowic "spadaj tlusciochu" xD i to bardzo krepujace sytuacje sa wtedy
@brakloginuf: dosc mocno drętwo musiało się zrobić wszystkim słuchającym ^^ Ze swojej strony dodam że kiedyś miałem okazje z taką ciut grubszą. taką myśle że koło 90. Zaskakująco dużo wigoru miała i było mega. więc są różne przypadki. co do natarczywosci no ciut była natarczywa jak sobie tak teraz pomysle :P
spotkałam się z dziadem z #tinder lat 35 a ja mam 21 w #poznan i on wie gdzie mieszkam czy powinnam zmienić mieszkanie a jeśli tak to czy ktoś chce to odstąpię swoje i szukam nowego może tez ktoś ma
źródło: comment_1651201024Uaoe44d1Brl23oNRkdVpgc.jpg
Pobierz48.48 - Te BMI wskazuje na:
III stopień otyłości (otyłość skrajna)
No spoko xD Pewnie jest szersza niż wyższa xD
źródło: comment_16512039371IkMWzu0s38ae3tLlUv810.jpg
PobierzZe swojej strony dodam że kiedyś miałem okazje z taką ciut grubszą. taką myśle że koło 90. Zaskakująco dużo wigoru miała i było mega. więc są różne przypadki.
co do natarczywosci no ciut była natarczywa jak sobie tak teraz pomysle :P
Komentarz usunięty przez moderatora