Aktywne Wpisy
reventon +81
#niepopularnaopinia
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
marcinkox3 +390
#wynajem #nieruchomosci #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jest to zabezpieczenie dla najemcy, łatwiej w przyszłości ściągać kasę za niezapłacony najem z wynajmującego i prościej go eksmitować
a co jeżeli ta osoba która zgodziła się przyjąć lokatora zmieni zdanie/zmieni adres zamieszkania/pożegna się z tym światem?
Jak ktoś myśli to tak.
Ja wynajmuje mieszkanie od 3 lat i jak się wprowadzałem to też byłem u notariusza sporządzić papier, na ich koszt, ze w razie czego mam gdzie wrócić.
To wynika z tego, ze mamy patologiczne prawo i jak wynajmiesz mieszkanie jakimś cwaniakom to kiedy przestaną płacić, to nie możesz ich #!$%@?ć z mieszkania i zyja na Twój koszt.
Komentarz usunięty przez moderatora