Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dużo "fajnopolakow" to są ludzie ze wsi i malomiasteczkowi którzy zaprzeczają wszystkiego co ich do tej pory spotkało pragnąc wielkiego świata, swój pogląd opierając na zagranicznej tv i na tym "co by powiedzieli Niemcy"

@KondProsty: dokładnie jest tak, jak napisales.
  • Odpowiedz
10) Fajnopolak nienawidzi katolików, ale z zaciekawieniem patrzy na buddystów, wyznawców islamu. Fajnopolak nie żartuje z żymian.

@Krzysztof_Listonosz: 10) Fajnopolak nienawidzi katolików, ale z zaciekawieniem patrzy na buddystów, wyznawców islamu. Fajnopolak nie żartuje z żymian.

Ogólnie napisałem o tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nie wiem, po co w ogóle czytałem całość, ale:

Kompleks ten widać w filmach np. na YT, gdzie jakiś Anglik wstawi film, że jest /był w Polsce np. w warszafce i ma on znacznie więcej wyświetlen, niż jakiś Tomasz co pozwiedzał Warszawę. Anglik ma więcej wyświetleń bo fajnopolactwo cieszy się, że ktoś przyjechał zobaczyć jego zacofajny kraj i napisał co pozytywnego. To podbudowuje jego ego i uspokaja na chwilę sumienie.

@Wurzel
  • Odpowiedz
10) Fajnopolak nienawidzi katolików, ale z zaciekawieniem patrzy na buddystów, wyznawców islamu. Fajnopolak nie żartuje z żymian.

@Wurzel: xD Nie ma na świecie racjonalnego ateisty, który plując na katolików nie plułby na islam xD Tylko tego nie widzisz, bo w Polsce nie ma islamu i nikt o niego nie daje j-----a. A pewnie po angielsku nie umisz i byś nie przeczytał jak ktoś gdzieś na reddicie pluje na islam np.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 21
@Wurzel: a Tobie pewno wystarczy zauważenie u kogoś danej cechy, żeby stworzyć sobie w głowie czyjś obraz i móc czuć się uciskanym. Ktoś nie lubi kościoła? Jeb ojkofob, chce zniszczyć tradycje narodowe i wrzucić nas pod niemiecki zarząd.
  • Odpowiedz
fajnopolactwo cieszy się, że ktoś przyjechał zobaczyć jego zacofajny kraj i napisał co pozytywnego.

@Wurzel: no chyba nie. Typowy fajnopolak właśnie by się w------ł, że jakiś zagraniczniak chwali nasz kraj i tłumaczyłby to niewiedzą obcokrajowca i jego brakiem postrzegania faktów bo przecież to jest kraj "z dykty, gówna i kartonu, tu nie ma prawa się cokolwiek, komukolwiek podobać" xD
  • Odpowiedz