Wpis z mikrobloga

• 1
@Im_from_alaska wg moihc wyliczeń wystarczy, jakieś lekkie japonki piankowe, krótkie spodenki i shirt cywilny na kwaterę, bibsy i shirt rowerowy plus to co nie wejdzie po kieszeni. Co myślisz brać jeszcze? Ja planuję taki 3-4 dni wypad w tym roku
  • Odpowiedz
jakieś lekkie japonki piankowe, krótkie spodenki i shirt cywilny na kwaterę, bibsy i shirt rowerowy plus to co nie wejdzie po kieszen

@1964: dokładnie o podobnym zestawie myślę. jeszcze zwykła bielizna + rękawki, jakiś baselayer gdyby było chłodniej i może kurtka przeciwdeszczowa (ale to mogę zawsze zmieścić do torby na kierwnicę)
  • Odpowiedz
@Im_from_alaska: 15litrow. Klapki, bieliznę na 3 dni, 3 koszulki, długie spodnie i cieplejsza bluzę, gacie na rower z pielucha x2, mały ręcznik. W plecaku kosmetyczkę,pelerynkę na deszcz i narzędzie żeby coś przy rowerze zrobić. Co 3 dni na kwaterze robiliśmy pranie, kasowali za to 10zl.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Im_from_alaska: Topeak podsiodłowka 6L i midloloader 4,5L na ramę. Pod ramę mała apteczka, akumulatorek, ładowarka, jakieś kosmetyki, batoniki. W podsiodlowce na samym tyle 2x dętka, do worka: bibsy, nogawki, długi jersey, mały ręcznik, bokserki, koszulka, 2 pary skiet , kurtka przeciwdeszczowa. Ciapki włożone między ściągacze. 5 dni, 1250 pękło. Na sobie oczywiście komplet rowerowy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ddiazepam: póki co nie miałem zastrzeżeń, bo i w sumie to tylko jedną wyprawę przejechałem. W tym roku może Słowacja tam i nazad , to coś więcej będę mógł powiedzieć
  • Odpowiedz