Wpis z mikrobloga

@jmuhha: Zawsze staraj się zrozumieć zasadę funkcjonowania, nigdy nie wkuwaj bo i tak nic z tego nie wyniesiesz. Na historii rób dym i ciągle pytaj dlaczego i z jakiego powodu bo historia w szkołach polskich to ISTNY RAK (!!!), bo kompletnie nie uczy zasad przyczynowości, dokładnie tego, czego historia powinna uczyć. Na lekcjach chemii, fizyki w------j nauczycieli pytaniami 4-latka typu dlaczego woda jest mokra. Nie chodzi o idealne ich kopiowanie
  • Odpowiedz
I dla chłopów.. Olej romantyzm. Kobiety lubią innych którzy mieli inne kobiety na pęczki. Randkuj, gadaj, bądź bawidamkiem a jak dorośniesz to zaliczaj ile wlezie. W kontaktach z kobietami liczy się PRAKTYKA i one gardzą tymi którzy nie mają powodzenia u innych kobiet. Nie cenią wierności w okresie ich największej wartości seksualnej. Cenią wierność tylko i wyłącznie wobec związku w których one same są częścią. Kobiety mają w pompie romantyzm bo
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: Ja wtedy zacząłem myśleć właśnie o takich rzeczach dlatego w okresie 3 klasa gimnazjum-teraz miałem 7 dziewczyn i 4 filtrowe zwiazki w sensie gdybym powiedział że chce aby był związek to by był, ale odrzuciłem, przed tym nie miałem nawet szansy przytulić jakaś dziewczynę a większość jak było trzymanie za rękę to się brzydziły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jmuhha: Nie ma co zmieniać historii na którą nie ma się wpływu. Warto wyciągać z niej wnioski i zmieniać swoją przyszłość.

Większość opisuje tu jakieś głupoty typu ruchanie i brak przykładania się do nauki jako coś wartościowego a jest dokładnie odwrotnie. Jak, będąc już dojrzałym i doświadczonym człowiekiem, można uważać, że ruchanie to jakieś osiągnięcie.
  • Odpowiedz