Wpis z mikrobloga

Czy słyszeliście o Meta Token Miner ? Ja usłyszałem 2 dni temu i uważam, że to może zadziałać, szczególnie w świecie krypto.

Co to jest?
Jest to prosty inteligentny kontrakt, który działa jako pula nagród, zwracając 8%* z LP codziennie tak długo, jak długo w LP znajdują się jeszcze środki.

Łopatologiczny przykład jak to działa:
Dzienny zwrot to do 8% w zależności od kondycji kontraktu oraz tego czy wypłacamy czy reinwestujemy swoje środki. Najlepsza metoda to 6 dni reinwestowania i wypłacanie w 7dniu.

Wpłacacie 100$. 5% idzie z tego jako podatek na rozwój projektu. 12% idzie albo do kontraktu albo do portfela kogoś kto użył Waszego ref linka. Reszta idzie do LP (puli płynności) nie możemy tego ruszyć.

Jak wygląda zarabianie?Załóżmy, że wpłaciliśmy 100$
Po 24h mamy 8$ zwrotu,
- reinwestujemy (mamy już 108$)
po 48h nasz zwrot wynosi 8.64$
....
....
po 6 dniach mamy sumę depozytu 158$
siódmego dnia wypłacamy 12.56$
i powtarzamy czynność (6:1)
Idąc tą drogą zwrot inwestycji nastąpi w 29 dniu i będzie wynosił 115.54$ w 36dniu (tydzień później) wypłacimy kolejne 80.5$, w 43 dniu to 127.75$ w 50 dniu 202.72$ więc po 50 dniach będziemy mieć w sumie 526.51$ wypłaconej kasy. W następnym tygodniu dołożymy do tego kolejne 321,68$ np. w 84 dniu będziemy już wypłacać 2039.86$

Moment wejścia nie ma znaczenia. Jeżeli tylko niewypłacacie co chwilę, a reinwestujecie dostajecie możliwie najwyższy zwrot względem waszej inwestycji.
Nie ma ryzyka, że ktoś wyciągnie LP - kontrakt jest bezpieczny
Nie ma tokenów i możliwości zrzucenia ich wszystkich. Także to nie to samo co zabawa z shitami gdzie wykres skacze jak porąbany. Tu nie ma wykresu i płynność jest ogromna.

Kiedy warto zainwestować?
Jeżeli chcecie zainwestować musicie wierzyć, że projekt będzie trwał w dobrej kondycji przez co najmniej miesiąc chyba, że macie jakąś inną strategię reinwestowania. Metod jest dużo, ale ta jest najbardziej optymalna. Jeżeli będziecie częściej wypłacać Wasz %zwrotu zostanie obniżony. Ja liczę na to, że przetrwa o wiele dłużej niż miesiąc. W każdym razie zawsze inwestuje tyle ile mogę stracić.

Jest taki projekt na sieci BNB nazywa się Baked Beans. Aktualnie 14 mln$ w LP. Jest on dosyć stary, przegapiłem go niestety. :

Teraz w rozwijającej się sieci CRO (CRONOS) TOP 20 coinmarketcap powstał jego fork. Zespół jest naprawdę doświadczony, poprzedni ich projekt (token BNB) ma ponad 1mln$ kapitalizacji. Chłopaki wiedzą co robią. Ja zainwestowałem i zamierzam uruchomić tag i pisać Wam jak to idzie. Dla mnie to nowość w świecie krypto, mam przeczucie, że jest na to sezon. Tym bardziej, że CRO jest prężną siecią (jak solana w zeszłym roku) więc jest duże pole do popisu.

Cotygodniowy CRONOSMTM
Minęły 3 dni od mojej inwestycji więc za 4 dni dam Wam znać jaki % udało mi się wypłacić. Na wszelkie pytania z chęcią odpowiem.

#kryptowaluty #zabawazshitami #bnb
#cronosmtm <- tag
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mazaken: Kończę rozmowę bo naprawdę mam ciekawsze rzeczy do roboty. Fajnie, że sobie coś tam zakładasz i o tym nie wspominasz, tak to możemy rozmawiać, że - parafrazując Ciebie - brakuje chyba czasu na świecie
  • Odpowiedz
i oczywiście, że to wymaga pewnych składowych, nie wiem co ty mi chcesz udowodnić. To nie jest pierwszy projekt, który działa. Ktoś zarabia, a ktoś może stracić. Niczego nieznanego tu nie ma.
  • Odpowiedz
@mazaken może ktoś inny Ci to wytłumaczy. Owszem, ryzyko jest, ale nie takie o jakim piszesz i nadal tego nie rozumiesz. Poczytaj na internecie
  • Odpowiedz
@mazaken: Idź do banku i się zapytaj co się stanie jak wszyscy ludzie będą chcieli wypłacić pieniądze bo to jest ta sama retoryka z Tobą. Nie bierzesz pod uwagę nowych osób, nie bierzesz pod uwagę, że musisz realizować pewne założenia, żeby coś dostać, nie bierzesz pod uwagę tylu zmiennych, że rozmowa z Tobą nie ma sensu. A czy ty wiesz, że żeby zarobić na BTC 2x jego kapitalizacja musi wzrosnąć
  • Odpowiedz
@1Lupa: przeczytałem parę wersów i nie czytam dalej, brzmi jak typowy MLM albo Piramida finansowa. Mega zwrot tylko muszą być kolejni frajerzy którzy wpłaca za toba
  • Odpowiedz
@1Lupa: do tego nie trzeba krypto było masę i inwestycji w $ które tak działało. Tylko pewnego dnia nie dostawałeś swojej wypłaty (chociaż wisiała wirtualnie) albo pojawiały się nowe warunki. Że teraz musisz coś dopłacić albo zrekrutować nowe osoby albo coś i wtedy dostaniesz np 2x tyle ale jeśli tego nie zrobisz to nie wyjmiesz nawet tego co masz.
Duże ryzyko jeśli wczesny etap to może ma szansę ale trzeba
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@mazaken: Mazak weź chłopa nie oraj o 5 nad ranem (,) Typ ZNALAZŁ SPOSÓB a Ty mu zazdrościsz i po co? Podziękuj że się tym z nami podzielił, manna z nieba leci to wystawmy wiadra i łapmy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@obieq: @obieq: @WhiskeyIHaze: @banciur: @inXe: Panowie ja doskonale wiem co to jest i nie musicie mi tego wyjaśniać. Ale wy wiecie, że w realu jest mlm i niektórzy na tym zarabiają? Wy na pewno wiecie, że shity robią absurdalne rzeczy bo wtedy jest głośno o nich nawet na tym tagu, gdzie są sami inwestorzy w "mądre" rzeczy. W krypto jest miejsce dla
  • Odpowiedz
@1Lupa: jak inwestujesz tyle ile możesz stracić to w czym problem? Jeżeli popełnisz kilka błędów, ale raz trafisz to możesz pokryć wszystkie straty i wyjść na ogromny +
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@1Lupa: Ziomek co innego liczenie na wzrost jakiegoś shita bo może wejdzie hype, a co innego zapewnianie i przedstawianie konkretnych % zysku po konkretnej ilości dni, BO TAK! Weź zawołaj za 50 dni i pokaż te wypłaty jak z tabelki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@inXe: oczywiście, że nie będą jak z tabelki. Widziałeś Baked Beans? 14mln$ w LP. Czemu na shity może wejść hype, a tutaj nie? Skąd Baked Beans wzięło 14mln$ jak nie z hype?

jak inwestujesz tyle ile możesz stracić to w czym problem? Jeżeli popełnisz kilka błędów, ale raz trafisz to możesz pokryć wszystkie straty i wyjść na ogromny + Zawsze są jakieś informacje, które pomagają Ci oszacować ryzyko. Mnie tutaj
  • Odpowiedz