Aktywne Wpisy
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

WolfSports +60
Szanowni Sebcologowie, jak już wielu z was ostatnio zauważyło, ksiądz Andrzej Kolikowski (parafia Zakopane) zaproponował Sebcelowi poprowadzenia prelekcji w kościele. Niestety Sebastian olał propozycję moczem prostym i falistym.
Bohatersko w jego miejsce wszedł ciepły mentor Daniel! Oglądajcie zapowiedź tego niesamowitego eventu na oficjalnym koncie ciepłego mentora Daniela!
https://www.instagram.com/stories/danielkonieczny_com/
#sebcel #frajerzyzmlm
Bohatersko w jego miejsce wszedł ciepły mentor Daniel! Oglądajcie zapowiedź tego niesamowitego eventu na oficjalnym koncie ciepłego mentora Daniela!
https://www.instagram.com/stories/danielkonieczny_com/
#sebcel #frajerzyzmlm
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-6 o 17.54.45
Pobierz

Co to jest?
Jest to prosty inteligentny kontrakt, który działa jako pula nagród, zwracając 8%* z LP codziennie tak długo, jak długo w LP znajdują się jeszcze środki.
Łopatologiczny przykład jak to działa:
Dzienny zwrot to do 8% w zależności od kondycji kontraktu oraz tego czy wypłacamy czy reinwestujemy swoje środki. Najlepsza metoda to 6 dni reinwestowania i wypłacanie w 7dniu.
Wpłacacie 100$. 5% idzie z tego jako podatek na rozwój projektu. 12% idzie albo do kontraktu albo do portfela kogoś kto użył Waszego ref linka. Reszta idzie do LP (puli płynności) nie możemy tego ruszyć.
Jak wygląda zarabianie?Załóżmy, że wpłaciliśmy 100$
Po 24h mamy 8$ zwrotu,
- reinwestujemy (mamy już 108$)
po 48h nasz zwrot wynosi 8.64$
....
....
po 6 dniach mamy sumę depozytu 158$
siódmego dnia wypłacamy 12.56$
i powtarzamy czynność (6:1)
Idąc tą drogą zwrot inwestycji nastąpi w 29 dniu i będzie wynosił 115.54$ w 36dniu (tydzień później) wypłacimy kolejne 80.5$, w 43 dniu to 127.75$ w 50 dniu 202.72$ więc po 50 dniach będziemy mieć w sumie 526.51$ wypłaconej kasy. W następnym tygodniu dołożymy do tego kolejne 321,68$ np. w 84 dniu będziemy już wypłacać 2039.86$
Moment wejścia nie ma znaczenia. Jeżeli tylko niewypłacacie co chwilę, a reinwestujecie dostajecie możliwie najwyższy zwrot względem waszej inwestycji.
Nie ma ryzyka, że ktoś wyciągnie LP - kontrakt jest bezpieczny
Nie ma tokenów i możliwości zrzucenia ich wszystkich. Także to nie to samo co zabawa z shitami gdzie wykres skacze jak porąbany. Tu nie ma wykresu i płynność jest ogromna.
Kiedy warto zainwestować?
Jeżeli chcecie zainwestować musicie wierzyć, że projekt będzie trwał w dobrej kondycji przez co najmniej miesiąc chyba, że macie jakąś inną strategię reinwestowania. Metod jest dużo, ale ta jest najbardziej optymalna. Jeżeli będziecie częściej wypłacać Wasz %zwrotu zostanie obniżony. Ja liczę na to, że przetrwa o wiele dłużej niż miesiąc. W każdym razie zawsze inwestuje tyle ile mogę stracić.
Jest taki projekt na sieci BNB nazywa się Baked Beans. Aktualnie 14 mln$ w LP. Jest on dosyć stary, przegapiłem go niestety. :
Teraz w rozwijającej się sieci CRO (CRONOS) TOP 20 coinmarketcap powstał jego fork. Zespół jest naprawdę doświadczony, poprzedni ich projekt (token BNB) ma ponad 1mln$ kapitalizacji. Chłopaki wiedzą co robią. Ja zainwestowałem i zamierzam uruchomić tag i pisać Wam jak to idzie. Dla mnie to nowość w świecie krypto, mam przeczucie, że jest na to sezon. Tym bardziej, że CRO jest prężną siecią (jak solana w zeszłym roku) więc jest duże pole do popisu.
Cotygodniowy CRONOSMTM
Minęły 3 dni od mojej inwestycji więc za 4 dni dam Wam znać jaki % udało mi się wypłacić. Na wszelkie pytania z chęcią odpowiem.
#kryptowaluty #zabawazshitami #bnb
#cronosmtm <- tag
@obieq: szanuję, masz prawo tak postępować
@1Lupa: to brzmi jakbyś nie wiedział. Chociaż niżej już piszesz, że jeszcze planują dodatkowy token, żeby piramida rosła w siłę.
Na mlm nie zarabiają niektórzy jak piszesz. z góry wiadomo kto zarobi a kto wtopi. zarobią ci na szczycie a przejebią ci na dole bo tak to działa. I oczywiście,
skoro ma on ogromne znaczenie?
Komentarz usunięty przez autora