Aktywne Wpisy

orgin246 +11
Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry

frugASS +9
POD TYM WPISEM NAPISZCIE LICZBE Z PRZEDZIAŁU OD 1 DO 100!!!!!!!!!!!!!

źródło: comment_1650659560I1qHtR4SoYWXLikQNcqZyS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@JonJolero: To zdanie, to podsumowanie całej serii xD
@elf_pszeniczny:
Jak ktos np w Czarze Ognia po akcji w labiryncie i na cmentarzu kiedy Harry wrocil cofnal sie w czasie na moment przed 3. zadaniem, zabil Bartiego, zadanie odwolane, to czy wtedy jedyna wersja historii nie byloby ta co sie stanie, bez trzeciego zadania? Voldemort by sie nie odrodzil, Cedric przezyl.
Jakby np Harry sie cofnal w czasie po cmentarzu w Czarze Ognia do czasu przed 3. zadaniem i zabil Bartiego, 3. zadanie odwolane, sledztwo, to by znaczylo ze Cedric nigdy nie zginal a Voldemort sie nigdy nie odrodzil bo zawsze jest Harry z przyszlosci ktory doprowadza do odwolania 3. zadania?