Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +205
Mirki, trzymajcie mnie. Dworzec PKP w Gdańsku: chcesz przewinąć dziecko? Płać 4,50 zł i jeszcze biegaj, żeby szukać obsługi z kluczem.
A potem wielkie zdziwienie ekspertów, że dzietność w Polsce szoruje po dnie. Skoro kroją na kasę nawet za tak podstawową potrzebę niemowlaka w miejscu publicznym, to nie ma się co dziwić.
#gdansk #zalesie #demografia #dzietnosc #polska #patologiazmiasta #krajzdykty #
A potem wielkie zdziwienie ekspertów, że dzietność w Polsce szoruje po dnie. Skoro kroją na kasę nawet za tak podstawową potrzebę niemowlaka w miejscu publicznym, to nie ma się co dziwić.
#gdansk #zalesie #demografia #dzietnosc #polska #patologiazmiasta #krajzdykty #
źródło: 1000031330
Pobierz
Salido +356
Minął 15. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
59 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
63 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
59 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
63 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-6
Pobierz

Tylko kamieniuje za murami miasta.
Mam nadzieję, że rozjaśmiłem parę spraw.
- to po co tłucze się dekalog i czytania ze starego testamentu
- reeeeeeeeeee
JHWH, ten pustynny demon, którego czcili koczownicy był niezłym psychopatą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja wiem, wierzący odwalają różne fikołki, ale akurat ten podział ma sens.
@Jarem12: xD, ale jak nieskonczenie dobra, kochajaca, wszystko wiedzaca istota moze sie zmienic z surowego ale sprawiedliwego w milosiernego. xD co to za
A potem przyszli islamiści i stwierdzili, że sobie zrobią kolejne modyfikacje. Więc o ile każde z tych bóstw wywodzi się od tego pierwszego, to tak naprawdę są osobnymi konceptami, bo bardzo się różnią.
@Jarem12: ależ to absolutnie nie ma sensu. Albo Bóg jest jeden, doskonały, wszechmocny, albo nie jest bogiem biblijnym.