Aktywne Wpisy
Clefairy +89
Mam dość tego pseudo-intelektualnego #!$%@? "obie strony są równie złe" postowanego przez kompletnych ignorantów łykających każdą anty-izraelską propagandę i pałująca wiplera do kolejnego "newsa" wysranego przez rzecznika Hamasu.
Nie wiem jak można porównywać państwo respektujące prawo międzynarodowe do organizacji terrorystycznej mordująca CELOWO małe dzieci w swoich domach i traktująca własnych obywateli jak gówno nie pozwalając im schronić się w tunelach (mając ich 5000 km) i nakazująca pozostawania na terenach objętych ostrzałem.
Hamas
Nie wiem jak można porównywać państwo respektujące prawo międzynarodowe do organizacji terrorystycznej mordująca CELOWO małe dzieci w swoich domach i traktująca własnych obywateli jak gówno nie pozwalając im schronić się w tunelach (mając ich 5000 km) i nakazująca pozostawania na terenach objętych ostrzałem.
Hamas
wujekjoe +164
#gielda
@niochland bo na lewackie pierdu pierdu, mają czas lewacy, normalni ludzie są zajęci pracą i innymi rzeczami, a netflixa używają maks godzinę dziennie. Więc raczej nie przejdzie "normalny" portal dla ludzi którzy jeden sezon serialu oglądają przez tydzień.
zabierze leszczom, pójdzie info o przekroczeniu progu i będzie zarobiony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@furcio:
Dużo seriali/filmów produkujących w dużej swobodzie od netfliksowych wytycznych też ma ten znaczek. Wydaje mi się, że mają go wszystkie filmy/seriale których powstanie Netflix finansował, więc nie jest to dobry wskaźnik. Masz w #!$%@? anime z tym znaczkiem, a nie ma w nich śladu po netfliksowskich paluchach.
Komentarz usunięty przez autora
Ostatnio sporo też o trójkątach
Od zawsze przeszkadzało, nie ściemniaj. Konserwatywne słabe umysły boją się, że jak zobaczą geja na telewizorze to sami się nimi staną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Netflix jest wart szacunkowo ok ~$170 mld. Majątek Elona wyceniany na ~$260 mld, to chyba musi jeszcze trochę zbić cenę akcji takimi tweetami (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@szpongiel: To one tez opanowane przez lewaków... Cała wielka finansjera to zwykli marksiści i komuniści ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) To może jednak konserwy muszą wyjść ze swojego ciemnogrodu religijnego i zacząć inwestować w cos innego niż kościoły i akcje antygejowskie oraz przeciw aborcyjne.