Aktywne Wpisy

Polasz +703
Dzień dobry :)
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
JankoBzykant89 +472
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Voltix: pokaż te słupki xDDD
@Voltix: i właśnie tu jest brak argumentów. Jesteś pewien że moje auto jest pogięte bo ma "kategorie" którą dostaje się za otarcie natomiast jesteś pewien bo widziałeś moje auto wzdłóż i wszerz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pokaz dowod, z byly proste. No ja mam taki, ze masz kategorie za to.
Mój motor też ma kategorie po szlifie dostałem zwrot całości i przeszedłem mot i prawnie mogę legalnie dalej jeździć. Ubezpieczalnia też potwierdza w emailach że nie ma z tym problemu.
„Korwin to wolność, Korwin to nadzieja. Póki jego dusza przetrwa wśród ludzi którzy walczą o to samo - to jest o co walczyć..”
Rozwiązywać problem cale życie tak żeby go nigdy nie rozwiązać.
Przecież w takiej Ameryce południowej jest od zawsze to samo. Jeden polityk pada po aferach. Trzeba nowego lidera i się znajduje zgarnia niezadowolonych i tam przynajmniej wygrywa wybory. Fakt kilka lat później leci z hukiem do więzienia.
Sam powtarzałem też rodzinie i znajomym, Korwina zdania i tok myślenia.
@adamsowaanon: jaka kategorie ci wbili?
@FeyNiX: już nie pamiętam, ale napisali że się nie nadaje do naprawy że względu na niską cenę, kupiłem go za 1000£,125cc. 3 lata temu, ale według ubezpieczalni koszt mechanika i wymiana plastików pękniętych i lekkich zarysowań sprawia że lepiej go zezłomować.
Dali więc 950£ czek a
W samochodach jest jeszcze wątpliwa sprawa ale motor łatwo można rozłożyć na części proste i zbudować od nowa.
Mam znajomego mechanika który kupuje motocykle po 200-500f, rozkłada do gołej ramy, piaskuje, maluje itd a później wkłada mocniejsze silniki i motor lepszy niż z fabryki.
Osobiście widziałem Yamahe z 2005 roku
Jak pasjonat i to lubi to
@adamsowaanon: nieco offtopic ale czekasz aż rozjedzie jakieś dziecko na chodniku? Jakby twój ojciec np. kradł to też byś się przyglądał?
A co do tematu, to jak jesteś dorosły idź do Citizens Advice Bureau bo tam mają prawników, którzy pomogą za darmo i powiedz, że chcesz się zadeklarować, że chcesz się odciąć od jakiegokolwiek powiązania z rodziną. Najprawdopodobniej długów nie odziedziczysz, ale spadku też nie, a