Wpis z mikrobloga

#nightdrive #silesianightdrive #slask #krakowskienightdrive @bencbenc321 @piatydzienmiesiaca

Elo najtrajdowe świry, ktoś chętny pojeździć w tym tygodniu? Zrobię małą ankietę badającą nastroje polityczno-gospodarczo-finansowe więc proszę tam się określić. Nie mam tym razem w planach długiej traski, w sumie nie mam żadnej traski w głowie w tej chwili.

Podobno ma być ładna pogoda w środku tygodnia żeby idealnie zepsuć się na świąteczny weekend ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wołanko jak zwykle na dole niżej

KURBA nie przemyślałem tego, że w ankiecie nie widać kto jak zagłosował
DaRecky - #nightdrive #silesianightdrive #slask #krakowskienightdrive @bencbenc321 @p...

źródło: comment_1649673721ZZSy3A2kXNfxfMB63gUcfK.jpg

Pobierz

Śląski nightdrive - kiedy?

• czwartek - 14/03 10.8% (4)
  • piątek - 15/03 13.5% (5)
  • niedziela - 17/03 5.4% (2)
  • otóż nie tym razem 70.3% (26)

Oddanych głosów: 37

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przepyszna inicjatywa! Niestety uwiązany jestem na północy w tym czasie :/
Gdyby jednak Śląsk czy Kraków coś na majówkę knuł to szansa jest dołączyć. Wstępny plan mam zajechać na dwa-trzy dni na stare śmiecie, więc może uda się jeden wieczór wygospodarować.
  • Odpowiedz
@Da_R_ecky: hah z silnikiem 2.0 robiliście mnie jak chcecie. Dobrze, że Trabantem 1.1 nie pojechałem bo w tedy to już był by całkowity dramat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lardor: Na śląskich faktycznie jeżdżą jak p----y, ale krakowskie za czasów krzesimira były spoko, tam kto chciał to z---------ł swoją sportową furą, ale i "zamulaczy" mojego pokroju, mających fury z oszałamiającymi 15s do setki (byłem zarówno Hujdajem Getz 1.1. 66 koni jak i Pugiem 406 2.0 HDI 90 koni i problemów nie miałem, a i czyjąś Corsę w dieslu czy Hyundaia i20 1.2 kojarzę) i niewiele przekraczających limit nie brakowało,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Lardor: Na śląskich faktycznie jeżdżą jak p----y, ale krakowskie za czasów krzesimira były spoko, tam kto chciał to z---------ł swoją sportową furą, ale i "zamulaczy" mojego pokroju, mających fury z oszałamiającymi 15s do setki (byłem zarówno Hujdajem Getz 1.1. 66 koni jak i Pugiem 406 2.0 HDI 90 koni i problemów nie miałem, a i czyjąś Corsę w dieslu czy Hyundaia i20 1.2 kojarzę) i niewiele przekraczających limit nie brakowało,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Da_R_ecky: Panie kolego, majówka. Wcześniej mnie nie ma w okolicy. A pojeździłbym. @Lardor cos pomyliłeś, bo to są kulturalne, zgodne z przepisami przejazdy. ¯\(ツ)/¯

@rod3nt: na majówkę też coś ogarniemy, jest głód bezcelowego jeżdżenia w narodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Da_R_ecky Ja się kłócił nie będę, ale byłem na jednym śląskim najcie to jadąc kulturalnie 80 na ograniczeniu do 50 zbierałem o------l że "olaboga co tak długo etc.", jedyną jego zaletą była fajna wlepa (pozdro @caribbean, żyjesz jeszcze? xd). Z resztą jak widzisz @Lardor też pisał że tak z-----------e że ciężko was dogonić.
  • Odpowiedz
zbierałem o------l że "olaboga co tak długo etc."

@ZlodziejBilonownic: Nie przypominam sobie takiej sytuacji a na pewno nie na poważnie. Też się nie chcę kłócić bo sami przyznaliśmy, że są zawsze przynajmniej dwie grupy xD
  • Odpowiedz