Wpis z mikrobloga

Niesamowite ile jadu wylewa sie na wykopie po kazdym podniesieniu stop. Cieszyc sie z tego, ze nie ma sie kredytu i jest sie "wolnym" na wynajmie to jak cieszyc sie ze ma sie kupe wolnego czasu bo jest sie bezrobotnym.

Ps. I absolutnie nie mam beki z wynajmujacych, to normalny etap w zyciu, mam beke z osob ktore sa z tego dumne xD

#kredythipoteczny #mieszkanie
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Murasame: kredytu się nie bierze, stopy spadną, ludzie nadpłacą kredyty i kiedyś będą się cieszyć, że są na swoim i płacą jedynie czynsz, a wynajmujący będą się cieszyć nie posiadaniem na własność niczego i dalszym wynajmowaniem.
  • Odpowiedz
@Murasame: wynajmowanie to nie jest normalny etap w życiu. Wziąłem kredyt, ale jak go zobaczyłem w bankowości internetowej, to przestałem dobrze sypiać i ostatecznie nie wypłaciłem żadnej transzy i umowa kredytowa została rozwiązana. Dlatego cieszę się, że nie mam kredytu i jestem wolny na własnym czyli w mieszkaniu, które zapewnili mi moi przodkowie.
A i jestem bezrobotny, bo bardziej mi się opłaca z oszczędności budować dom i robić samemu niż
  • Odpowiedz
@Murasame: wynajmowanie to nie jest normalny etap w życiu. Wziąłem kredyt, ale jak go zobaczyłem w bankowości internetowej, to przestałem dobrze sypiać i ostatecznie nie wypłaciłem żadnej transzy i umowa kredytowa została rozwiązana. Dlatego cieszę się, że nie mam kredytu i jestem wolny na własnym czyli w mieszkaniu, które zapewnili mi moi przodkowie.

A i jestem bezrobotny, bo bardziej mi się opłaca z oszczędności budować dom i robić samemu niż
  • Odpowiedz