Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Czy jest to ktoś, kto próbował pomóc sobie z przewlekłą #depresja za pomocą #psylocybina / #dmt gdzie #psychoterapia i klasyczna chemia i leki nie pomagały, a stan się tylko przez nie pogłębiał? Jest to możliwe legalnie w Polsce?
#psychologia #psychiatria #psychiatra #terapia #narkotykizawszespoko #lsd
WakacjenaTrisolaris - Czy jest to ktoś, kto próbował pomóc sobie z przewlekłą #depres...

źródło: comment_1649107908cUkhdI2oK9yxpS3aKNbpMw.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wakacje_na_Trisolaris: legalnie raczej nie. Psylocybina i ketamina są na pewno wykorzystywane m.in. w leczeniu depresji. Co do dmt to badania trwajà i wyglądają obiecująco. Ja sam wapujac dmt z epapierosa małymi dawkami miałem wiele momentów eureka gdzie na trzeźwo za cholerę nie wiedziałem jak działają pewne rzeczy w relacjach międzyludzkich bo zawsze byłem pewnego rodzaju samotnikiem ale tu nie o tym. Najpierw przyjrzyj się swojemu środowisku otoczeniu, nawykom, sposobu życia,
  • Odpowiedz
@Czajn1k: Możesz coś więcej powiedzieć? To 5g suszonych tak?

@PanGerwant: z tą ketamina to też są różne opinie, był kiedyś koleś na wykopie który mówił że nic nie dało. Ja też próbowałem ketaminy, miałem nawet cały KHOLE bo się jebnąłem w dawce xD Efektu nie poczułem niestety
  • Odpowiedz
@mitnick94: Ta, ogólnie od wielu miesięcy miałem stale obniżone samopoczucie + ostatnie tygodnie były totalną miazgą. Dodatkowo byłem wkręcony w fajeczki. No i #!$%@?łem z ziomkiem te gziby i po całym fakcie zauważyłem, że pet mi totalnie nie smakuje, stracił swoją całą magię. Po kilku dniach zauważyłem, że humor mam jak jakiś dzieciak, co odkrywa świat. No i tak mi zostało do teraz. Fakt, czasem se spale szluga i łykne
  • Odpowiedz