Aktywne Wpisy
Puszczanin +10
a jak wyglądała wasza 18-nastka?
#przegryw
#przegryw
kecajek +259
#pokazpsa #pies #piesel #zwierzaczki
Smutno mi. W dniu dzisiejszym pożegnaliśmy naszego pieska, odszedł za tęczowy most. Mieliśmy go od szczeniaczka, był z nami nieprzerwanie 17 lat (w sobotę obchodził swoje 17-te urodziny) . Taki sobie mieszaniec przywieziony z wakacji w górach. Ale był bardzo mądry, wierny, oddany, i złego słowa na niego nie można powiedzieć. Dał nam sporo radości i miłości. Niestety ostatnio chorował na serce (był pod stałą opieką weterynaryjną), do
Smutno mi. W dniu dzisiejszym pożegnaliśmy naszego pieska, odszedł za tęczowy most. Mieliśmy go od szczeniaczka, był z nami nieprzerwanie 17 lat (w sobotę obchodził swoje 17-te urodziny) . Taki sobie mieszaniec przywieziony z wakacji w górach. Ale był bardzo mądry, wierny, oddany, i złego słowa na niego nie można powiedzieć. Dał nam sporo radości i miłości. Niestety ostatnio chorował na serce (był pod stałą opieką weterynaryjną), do
Ukry hurtowo poddały się w Mariupolu
Komentarz usunięty przez autora
@magicznyKrzysztof: może dlatego, że piszesz z pogardą o najechanej i zniszczonej Ukrainie i kibicujesz Rosji. Smutne
@magicznyKrzysztof: no tak, Ukraińcy juz nie będą chcieli w Polsce pracować, to przecież smiertelne zagrożenie... Ukraina nie ma zapędów imperialistycznych, nie ma pretensji terytorialnych do Polski (predzej my do nich). Poza kilkoma % skrajnych grup, Ukraińcy są podobni kukturowo do Polaków i nie odczuwamy do siebie jakiejś niechęci. Mnie oburza jakby dresy pobiły sasiada, za którym nie przepadam, Ciebie nie?
Jakiekolwiek zrównywanie narodów Rosji i
Serio? Wiem że wykop jest zaczadzony ukraińską propagandą, ale mam w to #!$%@?, Ukraincy to takie kacapy light i zdania nie zmienię. Wrzicielm foto ukraińskich jeńców i #!$%@? agresja jakbym kotka małego skrzywdził. Dobrze panie dociekliwy, wrzucę jeszcze filmik.
https://streamable.com/cw43jo
Ukraińcy nie są do nas kulturowo podobni.
Ukraińcy nawet przed wojną robili pod górę Polsce
Na zachodniej Ukrainie obok państwowych, wiszą czarno-czerwone flagi
Silna Ukraina to odpływ inwestycji z PL
Ten nagły wybuch bratania się z nimi to jakaś abstrakcja dla mnie.
Jak już wyżej pisałem Ukraincy to kacapy light.
Żebyś mnie źle nie zrozumiał. Rosja to jeszcze większe gówno i nic tylko się cieszyć że tą agresją osłabili się
Komentarz usunięty przez autora