Wpis z mikrobloga

W mojej szkole w klasach maturalnych z matematyki 50% (slownie: co drugi) ma #!$%@? na koniec przez która nie podejdzie do matury xD Gdyby babka odjeła nam -0,2 bo tak to sie u nas robi na końcu roku szkolnego zdawalność wyniosłaby 20% z blisko 80 uczniów. #!$%@? wie wogole jak to skomentować xDDD chyba zrobie meksykanina jak ma polewe z tej sytuacji bo to jest #!$%@? abstrackja xD za rok klasy maturalne nowe to chyba będa mialy po 50 uczniów na klase XDD #szkola #matura #polska #matematyka
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anonimowymirek155: Ja pitole. Akurat matematyka to przedmiot bardzo przyjemny do zdalnej nauki. Co innego polski czy angielski. Tu nie ma za dużo co gadać tylko rozwiązywać zadania bo przecież nie pisze się opowiadań na matematyce.
  • Odpowiedz
@Iperyt: Nie chce zbyt mówić bo jeszcze sie ważą moje losy a po takiej akcji raczej by mnie #!$%@?;) Już raz podałem ich do CKE bo babka z sekretariatu nie chciała mi dopisać rozszerzen do matury bo ,,nie będzie marnowała tuszu i kartek'' xD Później mnie straszyła psami bo ,,mobbing na niej uprawiam'' xD Ciesze się ze mialem ziomka ze sobą bo sam nie moglem uwierzyć ze mozna byc tak
  • Odpowiedz
Tylko, że jak nie zdasz to masz później dwa lata do matury bo wrcasz do 3 klasy a później jeszcze 4 bo nowy tryb.
  • Odpowiedz