Wpis z mikrobloga

Pojechałem sobie dzisiaj na siłkę zrobić cardio. W sumie to ponad godzina wyszła. I przyszła znow ona. Taka jedna duperka z koleżanką. Malutka 162 cm wzrostu. Drobniutka. Zadarty nosek go góry i te piękne kości jarzmowe, policzkowe. Robiąc cardio. Widzialem jak błądzi wzorkiem z koleżanką w rozmowie i spogląda na mnie ukradkiem kilkanaście razy. W pewnym momencie rozmawia z koleżanką uśmiecha sie do niej. I widząc tą piękna twarz. Poczulem motyle w brzuchu. That sexy face.. Skończyłem cardio i w sumie to pora do szatni sie przebrać. One jeszcze ćwiczyły. No i w sumie przebrałem sie w 4 minuty. Wychodzę z szatni. A one juz gotowe z torebkami do wyjścia. Czyli gdy tylko zauważyły, ze opuściłem siłownię stwierdziły ze nie ma po co tam siedzieć wśród gymceli z cofnięta szczeka bardziej niz rosyjska gospodarstwa po sankcjach. No i zmierzając ku wyjściu one szły przedmna. I ta jedna tak się odwróciła i zmierzyła mnie calutkiego. A ja w swoich zajebistych filach, zielonej kurtce bomberce i w spodniach z levisa z torba i fryzurą na niemieckiego nadczłowieka SS.
Przytrzymały mi nawet drzwi. Podziekwialem. Nagle jedna z nich zatrzymała sie i zaczęła wiązać buta. Tak ze zmuszony byłem je wyminąć. Ide do mojej czarnej limuzyny. Otwieram tylne drzwi i widzę jak panienka robi fote zachodowi słonca i ogląda sie za mną. Ehhh( ͡º ͜ʖ͡º)
Następny raz zagadam.

#chad #blackpill #tinder #wzrost #przegryw #depresja #redpill
  • 10