Ehhh... 44 lata na karku i nie jest źle: Niedziela, siódma rano - przeglądam neta, a w tle odpalony Battlefield 2042, na biurku piwko, na balkonie czeka blancik, zero dzieci, zero stałej partnerki, sypiam nawet po 12 godzin i ogólnie nikt mnie nie #!$%@? - żyć, nie umierać. ( ͡º͜ʖ͡º)
@StaryWedrowiec: pozdrawiam w niedziele poranek. 35 lvl, spacer z psem po lesie o 6 rano zrobiony, kawka śniadanie wjechały, własnie zbieram sie na siłownie, ale wcześniej mały dymek, co by lepiej wczuć się w targanie żelastwem. Żona wraca dziś od teściowej i pewnie zjemy coś popołudniu na miescie i pójdziemy na dłuższy spacer z psem. Żyć nie umierać :D
Lvl 35 wstałem i pykam w Baldura zanim żona się pozbiera. Zaraz wychodzimy do naszej ulubionej knajpki na pyszne śniadanko, potem mam 20km biegu do zrobienia, a wieczorem może wpadnę na ścianę się coś powspinać. Dzieci nie ma i jest zajebiście ;)
@StaryWedrowiec: życie bez dzieci jest ok, szczególnie gdy w pracy mam ludzi między 35-45 rokiem życia i często słyszę, jakie problemy mają ze swoimi pociechami :)
Tak mi jest fajnie, że postanowiłem się tym podzielić z mikroblogową społecznością, dodając zabawny mem. Przynajmniej mam jaja i nie obawiam się hejtu.
A ty co robisz? Potrafisz tylko hejtować, bo zazdrościsz, że ktoś ma fajny czas i to jest jedyne twoje
#takaprawda #heheszki #humorobrazkowy #rodzice #rodzina #dzieci
@onepnch: Dzięki, właśnie poznałem nowe słowo i jestem o jeden promil lepszy w moim kulawym angielskim. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@przegryw_z_piwnicy: Uuu, widzę kulturalną zielonkę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jesteś młodą zielonką, więc dam ci radę: nie bądź nigdy spermiarzem i zawsze bądź asertywny, a reszta się ułoży
@onepnch: xD
@KotBojowy: Czekałem na tego typu komentarz. XD
Przegryw, bo (z wyboru) nie mam partnerki, która by mnie tylko #!$%@?ła?
Przegryw, bo korzystam z życia według norm innych niż te, które ty akceptujesz?
Przegryw, bo nie wstydzę się swojego życia i potrafię je w krótki, zwięzły sposób opisać?
Przegryw, bo mam sporo zainteresowań i wolę im poświęcać czas oraz pieniądze, zamiast użerać się
@ArchDelux: Jak wolisz - chwalę się, ale jeśli masz się lepiej poczuć, to możemy założyć, że się żalę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xxx_XXX_xxx: Nie, nie oceniaj po sobie.
Tak mi jest fajnie, że postanowiłem się tym podzielić z mikroblogową społecznością, dodając zabawny mem. Przynajmniej mam jaja i nie obawiam się hejtu.
A ty co robisz? Potrafisz tylko hejtować, bo zazdrościsz, że ktoś ma fajny czas i to jest jedyne twoje