Aktywne Wpisy

raFFcio +42
Halo @Moderacja @m__b czy wy tam jesteście normalni? Na tym portalu nie ma już żadnej treści poza ruską propagandą, pisowsko-konfederackimi spinami i fejkami oraz rasizmem i antysemityzmem. @Moderacja tak moderuje, że nie reaguje na nic, nawet na bezpośrednie zgłoszenia.
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #

Hej, czy mam szanse znaleźć chłopaka? Mój opis: ok. 35 lat, niski wzrost, wysokie BMI, z urody to myślę, że mocne 3/10 w skali wykopka, zarobki minimalne, ale za to mało jem. #zwiazki #niebieskiepaski

#takaprawda #heheszki #humorobrazkowy #rodzice #rodzina #dzieci
źródło: dzieci2
Pobierz@onepnch: Dzięki, właśnie poznałem nowe słowo i jestem o jeden promil lepszy w moim kulawym angielskim. ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 2023-09-24 07 19 12
Pobierz@przegryw_z_piwnicy: Uuu, widzę kulturalną zielonkę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jesteś młodą zielonką, więc dam ci radę: nie bądź nigdy spermiarzem i zawsze bądź asertywny, a reszta się ułoży
@onepnch: xD
@KotBojowy: Czekałem na tego typu komentarz. XD
Przegryw, bo (z wyboru) nie mam partnerki, która by mnie tylko
@ArchDelux: Jak wolisz - chwalę się, ale jeśli masz się lepiej poczuć, to możemy założyć, że się żalę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xxx_XXX_xxx: Nie, nie oceniaj po sobie.
Tak mi jest fajnie, że postanowiłem się tym podzielić z mikroblogową społecznością, dodając zabawny mem. Przynajmniej mam jaja i nie obawiam się