Aktywne Wpisy
Kroshkar +5
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

BlackWarrior +1
#ksiazki Która książka i który zbiór opowiadań King jest według was najlepsza?

#gotujzwykopem #kiciochpyta
Jeżeli wymioty nie mijają leć na sor. Ja kiedyś rzygałem cała noc, po 15 pojechałem na sor okazało się że jeszcze parę godzin i by było pasta la vista. Jakiś potężny syf mnie złapał, nie byłem w stanie przez dobę nawet łyżki wody wypić bo od razu rzygałem
@moll: żadnych tłustych potraw, to szkodliwy mit, rosół to może być dobry na kaca, a nie jak twój układ pokarmowy ledwo żyje.
Komentarz usunięty przez autora
Rosołki sobie daruj, przyda się przy rekonwalescencji, na razie może być kisiel, rozgotowany ryż z jabłkiem, sucharki maczane w słabej herbacie.
I nie przejmuj się brakiem apetytu, byle piła. W aptece znajdziesz sporo dedykowanych gastrolitów czy innych takich. Ma pić, choćby potem od razu zrzucała. Jak
Gorzka herbata w sensie zwykła czarna niesłodzona...
Komentarz usunięty przez autora