Aktywne Wpisy
ExtraPensja +1
#danielmagical #patostreamy
Mam pytanie odnosnie niszczenia przez Was zycia tucznikowi. Dostalem info, ze robicie to za to, ze on zniszczyl jakies biznesy jakiejs fryzjerce i grubej rybie. Przyblizcie mi prosze temat. Nie ogladam tego gowna i nie interesuje mnie otoczka tych streamow tylko chce poznac konkrety: co zrobil, jak zrobil, kiedy zrobil, dlaczego to zrobil i w jaki sposob to zrobil ze #!$%@? komus biznes. Dzieki i pozdro
Mam pytanie odnosnie niszczenia przez Was zycia tucznikowi. Dostalem info, ze robicie to za to, ze on zniszczyl jakies biznesy jakiejs fryzjerce i grubej rybie. Przyblizcie mi prosze temat. Nie ogladam tego gowna i nie interesuje mnie otoczka tych streamow tylko chce poznac konkrety: co zrobil, jak zrobil, kiedy zrobil, dlaczego to zrobil i w jaki sposob to zrobil ze #!$%@? komus biznes. Dzieki i pozdro
OracleCloud +5
Jedyna para, z którą coś więcej popisałem xd
#przegryw #tinder #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
#przegryw #tinder #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
#gotujzwykopem #kiciochpyta
Jeżeli wymioty nie mijają leć na sor. Ja kiedyś rzygałem cała noc, po 15 pojechałem na sor okazało się że jeszcze parę godzin i by było pasta la vista. Jakiś potężny syf mnie złapał, nie byłem w stanie przez dobę nawet łyżki wody wypić bo od razu rzygałem
@moll: żadnych tłustych potraw, to szkodliwy mit, rosół to może być dobry na kaca, a nie jak twój układ pokarmowy ledwo żyje.
@moll: to wódki trzeba nalać? też mit, poza tym jaka to gorzka? czarnej herbaty jej daj do picia ale takiej leciutkiej, byle koloru nabrała, lepsza woda z solą na odwodnienie, byle nie gazowana.
Ze swojego doświadczenia powiem, że dobry będzie właśnie kisiel, na obiad kurczak
Komentarz usunięty przez autora
Rosołki sobie daruj, przyda się przy rekonwalescencji, na razie może być kisiel, rozgotowany ryż z jabłkiem, sucharki maczane w słabej herbacie.
I nie przejmuj się brakiem apetytu, byle piła. W aptece znajdziesz sporo dedykowanych gastrolitów czy innych takich. Ma pić, choćby potem od razu zrzucała. Jak nie
Gorzka herbata w sensie zwykła czarna niesłodzona...
Komentarz usunięty przez autora