Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinnam się martwić o zdradę? Ⓘ
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega

wezsepigulke +215
źródło: temp_file5548817916853187496
Pobierz

#elektronika
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1648142132QQgSg3xyWUI8ddVW5nOVyH.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1648142510Wn12COIteYIIaJryJoki7y.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1648142783cVr9hQwogiuHSIX7cBUBdy.jpg
Pobierzźródło: comment_1648142968t8cyMelwKOhxXuwvOc7uB4.jpg
PobierzA to niebieski coś i ustawienie hfe to nie brzęczyk tylko gniazdo do pomiaru wzmocnienia tranzystorów bipolarnych
@dlugi_: ja wlasnie byłem święcie przekonany ze to niebieskie to jakiegoś rodzaju brzęczek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
DT-830B nie ma brzęczyka
DT-830D ma brzeczyk
Przecudna ta bateria ( ͡° ͜ʖ ͡°)