Aktywne Wpisy

Cancermoon +127
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam

Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a

#nieruchomosci
@bartez_94: oni z tymi 50k na koncie chcą kupić mieszkanie za gotówkę a nie jakiś kredyt¯\_(ツ)_/¯
chyba rosja wraz z usa musieli by wypowiedzieć wojnę Polsce żeby taki krach nastąpił innej możliwości nie widzę
@VollejwJaja: a czemu niby mają spadać?
ceny meteriałów wywaliły w kosmos
miliny uchodźców z ukrainy i przez to najem już w kosmos poleciał
więcej zarabiamy niż 5 lat temu
przez te 5 lat cały czas była infalcja teraz rekordowo dużo jakieś 10%
ale h*j z tym ceny spadną ponieważ kiedyś było takiej
NO
I to w wszystko w lekkim kryzysie, a w dużym ile 50%? Czyli mieszkania po 6-7 tys za metr?
Komentarz usunięty przez autora
No bo faktycznie oczekiwać że w centrum Warszawy czy innych dużych miastach spadną ceny to xD
Bo nie mam pojęcia jak niby mają się utrzymać te masy ludzi którzy mają kredyt pod korek i zarobki 2-3tys